MAC Cosmetics Studio könnyű make-up arcra és testre

MAC Cosmetics  Studio könnyű make-up arcra és testre
MAC Cosmetics  Studio könnyű make-up arcra és testre
Spóroljon
13 500Ft

Spóroljon 14%
árnyalat C7 50 ml
11 590Ft

Kód: MAC01633 | Több mint 5 db a raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Minden MAC Cosmetics termék vásárlása mellé neszesszert kap ajándékba, illetve, ha legalább 12 500 Ft értékben vásárol a márkától megajándékozzuk egy Kajal Crayon szemceruzával Masala árnyalatban.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 01. 19.
Személyes átvétel
kedd 2021. 01. 19.

MAC Cosmetics Studio termékleírás
Tulajdonságok

A MAC Studio könnyű alapozó akár 8 órán át finoman elfedi az arc és a test apró hibáit. Értékes alkotóelemekben gazdag összetétele tökéletesen tapad a bőrre és természetesen bársonyos megjelenést kölcsönöz.

Tulajdonságok:

  • finom közepes szintű fedést biztosít
  • egységesíti a színtónusokat
  • akár 8 órás tartás
  • lágyít és hidratál
  • vízzel és izzadtsággal szemben ellenálló
  • bőrgyógyászatilag és szemgyógyászatilag tesztelt

Alkalmazása:
Vigye fel az arcára és a testére az alapozót, majd szivaccsal vagy az ujjaival kenje egyenletesen szét.

Tulajdonságok

Konzisztencia
fluid
Arcbőrtípus
minden bőrtípusra
Fedés alapján
Alacsony
Nap elleni védelem
SPF nélkül
Alapozó árnyalata
medium dark

MAC Cosmetics a márkáról

A M·A·C professzionális, dekoratív kozmetikai márka a divatbemutatók színfalai mögött már hosszú évek óta meghatározza a világ divattrendjeit. Együttműködik a művészet, a divat és a popkultúra kiemelkedő személyiségeivel, és az „All Ages, All Races, All Genders“ jelmondatot vallja. Így fokozatosan a világon több millió ember számára sokkal többé vált egy egyszerű beauty márkánál.

A Make-up Art Cosmetics vállalat a kanadai Torontóban született. Az akkoriban általában hozzáférhető sminkek nem kellően kielégítő minősége arra ösztönözte Frank Toskan stílusművészt és fotóst, valamint Frank Angelo szépségszalon tulajdonost, hogy saját, dekoratív kozmetika kollekciót készítsenek. Ez a kollekció még a divatfotózás és a művészi smink legigényesebb elvárásainak is megfelelt, és szinte megrengette a kozmetikai ipart.

Az alapozó portfólió egyedülállóan széles választéka, a glamour és az elegáns street stílus kombinálása, valamint a gyakorlatiasság, a megszokott értékesítők helyébe lépő, professzionális stílusművészek, valamint egy kis forradalmiság az, amivel a MAC kozmetika mindig is más utakon járt, és kivívta az elismerést. Manapság a világ 90 országában képviselteti magát, és minden évben több mint 50 kollekciójának számtalan újdonságát mutatja be.

Értékelés MAC Cosmetics Studio