MAC Mineralize Skinfinishélénkítő kemencében sült púder

MAC Mineralize Skinfinish élénkítő kemencében sült púder
MAC Mineralize Skinfinish élénkítő kemencében sült púder
árnyalat Cheeky Bronze 10 g
13190Ft

Kód: MAC01578 | 1 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 04. 14.
Csomagküldő – átvevőhely
kedd 2020. 04. 14.

MAC Mineralize Skinfinish termékleírás
Tulajdonságok

A MAC Mineralize Skinfinish luxus élénkítő, kemencében sült púder kiemeli az arccsontját, és tökéletesen sugárzóvá teszi az arcbőrét.

Tulajdonságai:

  • meghatározza és kiemeli az arccsontot
  • finoman sugárzóvá teszi az arcbőrt és az arc kontúrjait
  • textúrája bársonyosan finom

Összetétele:

  • Multi-Mineral összetétel – 77 ásványt tartalmaz
  • E-vitamin – antioxidáns hatású
  • bőrgyógyászatilag és szemgyógyászatilag tesztelt

Alkalmazása:
Hordja fel ecsettel az arccsontja dombjára és a homlokára a púdert. Satírozza el.

Tulajdonságok

Hatás
élénkítő

MAC a márkáról

A M·A·C professzionális, dekoratív kozmetikai márka a divatbemutatók színfalai mögött már hosszú évek óta meghatározza a világ divattrendjeit. Együttműködik a művészet, a divat és a popkultúra kiemelkedő személyiségeivel, és az „All Ages, All Races, All Genders“ jelmondatot vallja. Így fokozatosan a világon több millió ember számára sokkal többé vált egy egyszerű beauty márkánál.

A Make-up Art Cosmetics vállalat a kanadai Torontóban született. Az akkoriban általában hozzáférhető sminkek nem kellően kielégítő minősége arra ösztönözte Frank Toskan stílusművészt és fotóst, valamint Frank Angelo szépségszalon tulajdonost, hogy saját, dekoratív kozmetika kollekciót készítsenek. Ez a kollekció még a divatfotózás és a művészi smink legigényesebb elvárásainak is megfelelt, és szinte megrengette a kozmetikai ipart.

Az alapozó portfólió egyedülállóan széles választéka, a glamour és az elegáns street stílus kombinálása, valamint a gyakorlatiasság, a megszokott értékesítők helyébe lépő, professzionális stílusművészek, valamint egy kis forradalmiság az, amivel a MAC kozmetika mindig is más utakon járt, és kivívta az elismerést. Manapság a világ 90 országában képviselteti magát, és minden évben több mint 50 kollekciójának számtalan újdonságát mutatja be.

Értékelés MAC Mineralize Skinfinish