MAC Cosmetics Pro Longwear Paint Pot krémes szemhéjfestékek

1×
MAC Cosmetics  Pro Longwear Paint Pot krémes szemhéjfestékek
MAC Cosmetics  Pro Longwear Paint Pot krémes szemhéjfestékek
Spóroljon
9 850Ft

Spóroljon 10%
árnyalat Painterly 5 g
8 770Ft

175 400,00Ft / 100 g, áfával
Kód: MAC03112 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább két MAC Cosmetics terméket, és egy ajakrúzst kap ajándékba. Több változat közül választhat a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 04. 20.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás MAC Cosmetics Pro Longwear Paint Pot
Tulajdonságok

A MAC Cosmetics Pro Longwear Paint Pot krémes szemhéjfestékek akár 24 órán át is viselhető. Kiváló primerként, magában, vagy más árnyalatokkal együtt is. Könnyedén felvihető, és eldolgozható. Feldobja a mindennapi sminket, és drámaibb szemsminkhez is kiváló választás.

Tulajdonságok:

  • más MAC szemhéjfestékkel, és tussal is kombinálható
  • intenzíven pigmentált krémes textúra
  • hosszantartó, könnyen eldolgozható
  • 24 órás viselet, nem kenődik el
  • intenzív, vibráló finis

Használata:
A szemfestéket ecsettel, felhordó szivaccsal vagy az ujjbegyeivel vigye fel a szemhéjra.

Tulajdonságok

Árnyalat
nude
Konzisztencia
krém
Hatás
matt

MAC Cosmetics a márkáról

A M·A·C professzionális, dekoratív kozmetikai márka a divatbemutatók színfalai mögött már hosszú évek óta meghatározza a világ divattrendjeit. Együttműködik a művészet, a divat és a popkultúra kiemelkedő személyiségeivel, és az „All Ages, All Races, All Genders“ jelmondatot vallja. Így fokozatosan a világon több millió ember számára sokkal többé vált egy egyszerű beauty márkánál.

A Make-up Art Cosmetics vállalat a kanadai Torontóban született. Az akkoriban általában hozzáférhető sminkek nem kellően kielégítő minősége arra ösztönözte Frank Toskan stílusművészt és fotóst, valamint Frank Angelo szépségszalon tulajdonost, hogy saját, dekoratív kozmetika kollekciót készítsenek. Ez a kollekció még a divatfotózás és a művészi smink legigényesebb elvárásainak is megfelelt, és szinte megrengette a kozmetikai ipart.

Az alapozó portfólió egyedülállóan széles választéka, a glamour és az elegáns street stílus kombinálása, valamint a gyakorlatiasság, a megszokott értékesítők helyébe lépő, professzionális stílusművészek, valamint egy kis forradalmiság az, amivel a MAC kozmetika mindig is más utakon járt, és kivívta az elismerést. Manapság a világ 90 országában képviselteti magát, és minden évben több mint 50 kollekciójának számtalan újdonságát mutatja be.

Értékelés MAC Cosmetics Pro Longwear Paint Pot1