MAC Cosmetics Prep + Prime Transparent Finishing Powder Átlátszó rögzítő por

1×
MAC Cosmetics  Prep + Prime Transparent Finishing Powder Átlátszó rögzítő por
MAC Cosmetics  Prep + Prime Transparent Finishing Powder Átlátszó rögzítő por
8 g

Kód: MAC03070 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vágjon bele a bevásárlásba és részesüljön 10% kedvezményben az összes parfümre és kozmetikumra a notino kóddal. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

Leírás MAC Cosmetics Prep + Prime Transparent Finishing Powder
Tulajdonságok

A MAC Cosmetics Prep + Prime Transparent Finishing Powder Átlátszó rögzítő por felkészíti arcbőrét a smink felvitelére, és fixálja sminkjét. Meghosszabbítja a smink tartósságát, és természetes, matt finist biztosít egész napon át. Textúrája selymes, áttetsző, így bármilyen sminkhez használható.

Tulajdonságok:

  • univerzális árnyalat, mely minden bőrtípushoz, és árnyalathoz használható
  • felkészíti arcát az alapozó, és smink felvitelére
  • tökéletesen rögzíti a teljes sminket
  • tökéletesen mattá teszi az arcbőrt
  • bársonyos hatást ad az arcbőrnek
  • hosszantartóvá teszi sminkjét
  • selymes, könnyed formula

Használata:
Vigye fel a smink felvitele előtt, és után kozmetikai szivaccsal, vagy púder ecsettel.

Teljes összetevőlista

ZEA MAYS (CORN) STARCH, SILICA, MICA, ZINC STEARATE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Konzisztencia
púder
Alapozó árnyalata
light

MAC Cosmetics a márkáról

A M·A·C professzionális, dekoratív kozmetikai márka a divatbemutatók színfalai mögött már hosszú évek óta meghatározza a világ divattrendjeit. Együttműködik a művészet, a divat és a popkultúra kiemelkedő személyiségeivel, és az „All Ages, All Races, All Genders“ jelmondatot vallja. Így fokozatosan a világon több millió ember számára sokkal többé vált egy egyszerű beauty márkánál.

A Make-up Art Cosmetics vállalat a kanadai Torontóban született. Az akkoriban általában hozzáférhető sminkek nem kellően kielégítő minősége arra ösztönözte Frank Toskan stílusművészt és fotóst, valamint Frank Angelo szépségszalon tulajdonost, hogy saját, dekoratív kozmetika kollekciót készítsenek. Ez a kollekció még a divatfotózás és a művészi smink legigényesebb elvárásainak is megfelelt, és szinte megrengette a kozmetikai ipart.

Az alapozó portfólió egyedülállóan széles választéka, a glamour és az elegáns street stílus kombinálása, valamint a gyakorlatiasság, a megszokott értékesítők helyébe lépő, professzionális stílusművészek, valamint egy kis forradalmiság az, amivel a MAC kozmetika mindig is más utakon járt, és kivívta az elismerést. Manapság a világ 90 országában képviselteti magát, és minden évben több mint 50 kollekciójának számtalan újdonságát mutatja be.

Értékelés MAC Cosmetics Prep + Prime Transparent Finishing Powder1