MAC Cosmetics Powder Kiss Lip Kit: Like a Daughter szett (hölgyeknek)

MAC Cosmetics  Powder Kiss Lip Kit: Like a Daughter szett (hölgyeknek)
MAC Cosmetics  Powder Kiss Lip Kit: Like a Daughter szett (hölgyeknek)
14 300Ft

14 300,00Ft / 1 db, áfával
Kód: MAC04295 | Több mint 5 db a raktáron

Powder Kiss Lipstick Mull it Over mattító rúzs 3 g + powder Kiss Liquid Lipcolour Mull it Over mattító folyékony rúzs 5 ml

1
Ajándék az Ön számára
"Vásároljon MAC Cosmetics termékeket legalább 10 500 Ft értékben, és egy neszesszert kap ajándékba. A kosarában két típus közül választhat."
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 29.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 29.

Leírás MAC Cosmetics Powder Kiss Lip Kit: Like a Daughter
Tulajdonságok

Lepje meg magát vagy szeretteit MAC CosmeticsPowder Kiss Lip Kit:Like a Daughter kozmetikai szettel. A válogatott sminkekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • Powder Kiss Lipstick Mull it Over mattító rúzs 3 g
  • powder Kiss Liquid Lipcolour Mull it Over mattító folyékony rúzs 5 ml

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • minden nő örül neki
  • a tökéletesen hangsúlyozott ajkakért

Tulajdonságok

Árnyalat
nude
Ajándék szett típusa
ajándékszett

MAC Cosmetics a márkáról

A M·A·C professzionális, dekoratív kozmetikai márka a divatbemutatók színfalai mögött már hosszú évek óta meghatározza a világ divattrendjeit. Együttműködik a művészet, a divat és a popkultúra kiemelkedő személyiségeivel, és az „All Ages, All Races, All Genders“ jelmondatot vallja. Így fokozatosan a világon több millió ember számára sokkal többé vált egy egyszerű beauty márkánál.

A Make-up Art Cosmetics vállalat a kanadai Torontóban született. Az akkoriban általában hozzáférhető sminkek nem kellően kielégítő minősége arra ösztönözte Frank Toskan stílusművészt és fotóst, valamint Frank Angelo szépségszalon tulajdonost, hogy saját, dekoratív kozmetika kollekciót készítsenek. Ez a kollekció még a divatfotózás és a művészi smink legigényesebb elvárásainak is megfelelt, és szinte megrengette a kozmetikai ipart.

Az alapozó portfólió egyedülállóan széles választéka, a glamour és az elegáns street stílus kombinálása, valamint a gyakorlatiasság, a megszokott értékesítők helyébe lépő, professzionális stílusművészek, valamint egy kis forradalmiság az, amivel a MAC kozmetika mindig is más utakon járt, és kivívta az elismerést. Manapság a világ 90 országában képviselteti magát, és minden évben több mint 50 kollekciójának számtalan újdonságát mutatja be.

Értékelés MAC Cosmetics Powder Kiss Lip Kit: Like a Daughter