MAC Cosmetics Mini In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara Intenzív fekete az extrém hosszúságért

MAC Cosmetics  Mini In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara Intenzív fekete az extrém hosszúságért
MAC Cosmetics  Mini In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara Intenzív fekete az extrém hosszúságért
4 ml
5 110Ft

127 750,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: MAC03439 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 04. 21.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás MAC Cosmetics Mini In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara
Tulajdonságok

Emelje ki tekintetét, és varázsolja pilláit igazán drámaian hosszúvá. A MAC Cosmetics Mini In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara Intenzív fekete az extrém hosszúságért tökéletesen kiegészíti a szem sminkjét. Intenzíven pigmentált fekete színe és nagy kefefeje göndöríti, és maximálisan hosszabbítja a pillákat.

Tulajdonságok:

  • precízen felvihető a rövidebb és alsó szempillákra is
  • jelentős mértékben sűríti a szempillákat
  • szétválasztja és hosszabbítja a pillákat
  • csodálatosan göndöríti a szempillákat
  • nem tapasztja össze a szempillákat
  • intenzíven pigmentált fekete szín

Használata:
Vigye fel a szempillafestéket finoman húzva a spirált a szempillák tövektől egészen a végükig. A még nagyobb hatás érdekében vigyen fel több réteget.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
hosszabbító, dús hatásért

MAC Cosmetics a márkáról

A M·A·C professzionális, dekoratív kozmetikai márka a divatbemutatók színfalai mögött már hosszú évek óta meghatározza a világ divattrendjeit. Együttműködik a művészet, a divat és a popkultúra kiemelkedő személyiségeivel, és az „All Ages, All Races, All Genders“ jelmondatot vallja. Így fokozatosan a világon több millió ember számára sokkal többé vált egy egyszerű beauty márkánál.

A Make-up Art Cosmetics vállalat a kanadai Torontóban született. Az akkoriban általában hozzáférhető sminkek nem kellően kielégítő minősége arra ösztönözte Frank Toskan stílusművészt és fotóst, valamint Frank Angelo szépségszalon tulajdonost, hogy saját, dekoratív kozmetika kollekciót készítsenek. Ez a kollekció még a divatfotózás és a művészi smink legigényesebb elvárásainak is megfelelt, és szinte megrengette a kozmetikai ipart.

Az alapozó portfólió egyedülállóan széles választéka, a glamour és az elegáns street stílus kombinálása, valamint a gyakorlatiasság, a megszokott értékesítők helyébe lépő, professzionális stílusművészek, valamint egy kis forradalmiság az, amivel a MAC kozmetika mindig is más utakon járt, és kivívta az elismerést. Manapság a világ 90 országában képviselteti magát, és minden évben több mint 50 kollekciójának számtalan újdonságát mutatja be.

Értékelés MAC Cosmetics Mini In Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara