MAC Cosmetics Firelit Kit kozmetika szett II. (hölgyeknek)

MAC Cosmetics  Firelit Kit kozmetika szett II. (hölgyeknek)
MAC Cosmetics  Firelit Kit kozmetika szett II. (hölgyeknek)
18 200Ft

18 200,00Ft / 1 db, áfával
Kód: MAC03497 | Raktáron

Soul Glow highlighter 8 g + 143SES highlighter ecset + MAC kozmetikai táska

1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 04. 21.
Személyes átvétel
szerda 2021. 04. 21.

Leírás MAC Cosmetics Firelit Kit
Tulajdonságok

Lepje meg magát vagy szeretteit MAC CosmeticsFirelit Kit kozmetikai szettel. A válogatott sminkekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

A szett tartalma:

  • Soul Glow highlighter 8 g
  • 143SES highlighter ecset
  • MAC kozmetikai táska

Tulajdonságok:

  • ajándéknak kiváló
  • szépen csomagolva

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
ajándékszett

MAC Cosmetics a márkáról

A M·A·C professzionális, dekoratív kozmetikai márka a divatbemutatók színfalai mögött már hosszú évek óta meghatározza a világ divattrendjeit. Együttműködik a művészet, a divat és a popkultúra kiemelkedő személyiségeivel, és az „All Ages, All Races, All Genders“ jelmondatot vallja. Így fokozatosan a világon több millió ember számára sokkal többé vált egy egyszerű beauty márkánál.

A Make-up Art Cosmetics vállalat a kanadai Torontóban született. Az akkoriban általában hozzáférhető sminkek nem kellően kielégítő minősége arra ösztönözte Frank Toskan stílusművészt és fotóst, valamint Frank Angelo szépségszalon tulajdonost, hogy saját, dekoratív kozmetika kollekciót készítsenek. Ez a kollekció még a divatfotózás és a művészi smink legigényesebb elvárásainak is megfelelt, és szinte megrengette a kozmetikai ipart.

Az alapozó portfólió egyedülállóan széles választéka, a glamour és az elegáns street stílus kombinálása, valamint a gyakorlatiasság, a megszokott értékesítők helyébe lépő, professzionális stílusművészek, valamint egy kis forradalmiság az, amivel a MAC kozmetika mindig is más utakon járt, és kivívta az elismerést. Manapság a világ 90 országában képviselteti magát, és minden évben több mint 50 kollekciójának számtalan újdonságát mutatja be.

Értékelés MAC Cosmetics Firelit Kit