Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla illatos gyertya nagy (⌀ 60–80 mm, 32 h)

Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla illatos gyertya  nagy (⌀ 60–80 mm, 32 h)
Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla illatos gyertya  nagy (⌀ 60–80 mm, 32 h)
illatos gyertya nagy (⌀ 60–80 mm, 32 h)
2 190Ft

2 190Ft / 1 db, áfával
Kód: LUM0363 | 1 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 01. 29.
Személyes átvétel
péntek 2021. 01. 29.

Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla parfüm leírása
Összetétel

Az otthonát csodálatos aromával illatosító Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla illatgyertya olyan meghitt hangulatot teremt, melynek köszönhetően mindig remekül érzi majd magát.

Tulajdonságok:

  • édes aroma
  • hosszú égési idő
  • tiszta égés

Összetétel:

  • pamut kanóc

Használata:
A mécsest kellően hőálló felületre helyezze. 4 óránál hosszabb ideig ne hagyja égni. Mindig vigyázzon arra, hogy a mécses ne égjen le teljesen az aljáig. Soha ne hagyja az égő mécsest felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében. Tartsa távol a gyermekektől és háziállatoktól. Az optimális égés érdekében javasoljuk a kanóc rendszeres visszavágását az ajánlott hosszúságra. A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Összetétel

Lakásillatosító fajtája
édes
A kanóc típusa
pamut

Luminum Candle a márkáról

A Luminum kiadású gyertyák tiszta égést garantáló anyagból készülnek. Az Unipar technológia elsősorban azt biztosítja, hogy a gyertyakanóc, az égés során nem „fuldoklik”, s így a gyertya magas, tiszta és fényes lánggal ég, beszivárgás nélkül. Az illatanyag összetevőt a gyertya felületi rétegében alkalmazták, s természetesen a környezeti hőmérséklettől függően szabadul fel, akkor is, ha a gyertya nem ég.

A parfümrészecskék nem rakódnak le a nyálkahártyán, és nem okoznak problémákat. Az illat tehát nem olyan intenzív, és csak az égő gyertya kellemes hangulatát teljesíti ki. Az Unipar a RAL minőségi védjegy birtokosa, de technológiája számos tekintetben felülmúlja azt. Ez a nagy mértékben kézi díszítés alapú technológia prémium minőségű és eredeti termékeket hoz létre, és az egyes terméktípusok részletes és gondos kidolgozására összpontosít, tekintettel azok felhasználására. A gyártási program a globális dizájnnal összhangban lévő divattrendeket követi.

A Luminum gyertyáknál értékelni fogja a technológia, az emberi tudás, a találékonyság és a szépség összjátékának érzékiségét és harmóniáját, akár tálalásnál, relaxáláshoz vagy hangulatvilágításként használja azokat. Háztartása kedves részeivé válnak majd, a fény, a melegség, az illat küldötteivé és élete díszévé.

Értékelés Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla