Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla illatos gyertya kicsi (⌀ 50–60 mm, 15 h)

 • Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla illatos gyertya  kicsi (⌀ 50–60 mm, 15 h)
 • Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla illatos gyertya  kicsi (⌀ 50–60 mm, 15 h) 1
 • Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla illatos gyertya  kicsi (⌀ 50–60 mm, 15 h) 2
   více

  3 termék méret 1 190 Ft - tól

  TransoflexHétfő 2018. 04. 23.
  Csomagküldő – átvevőhelyHétfő 2018. 04. 23.
  Átvevőhely BudapestHétfő 2018. 04. 23.

  A megadott idő informatív jellegű, a feltételezett kiszállítási időt jelzi.

  Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla változatok

  • Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla illatos gyertya  kicsi (⌀ 50–60 mm, 15 h) illatos gyertya kicsi (⌀ 50–60 mm, 15 h) 

   Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

   Kód: LUM0388

   1 190 Ft

  • Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla illatos gyertya  közepes (⌀ 60–80 mm, 32 h) illatos gyertya közepes (⌀ 60–80 mm, 32 h) 

   Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

   Kód: LUM0363

   2 090 Ft

  • Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla illatos gyertya  nagy (⌀ 70 –130 mm, 65 h) illatos gyertya nagy (⌀ 70 –130 mm, 65 h) 

   Több mint 20 db raktáron a központi raktárban

   Kód: LUM0364

   3 190 Ft

  Fel

  Parfüm leírása Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla

  Értékelés

  Az üveg kinézete

  Illat intenzitás

  Intenzitás

  A teljes hatás

  Fontos figyelmeztetés!: A terméket kellően hőálló felületre tegye! Amennyiben a bél hossza nagyobb, mint 5 mm, vágja le! Ellenőrizze, hogy a gyertya/viasz minden éghető anyagtól és hőforrástól (TV, radiátorok) elegendő távolságban legyen! Az égő gyertyát/viaszt ne mozgassa! Gyermekektől és háziállatoktól tartsa távol! Túlzott szagérzékenységben szenvedő személyeknél a terméket óvatosan kell használni.

  Használat: Az égő gyertyát/viaszt soha ne hagyja felügyelet nélkül és gyúlékony tárgyak közelében! Az égő gyertyák között legalább 20 cm szabad hely legyen. Ne hagyja a gyertyát több mint 4 órán át égni! Ha a gyertya ég, ne döntse meg! Ne hagyja, hogy a láng elérje az edény oldalát! Ha a gyertyaréteg 1 cm-nél vékonyabb, oltsa el, és ne hagyja teljesen az aljáig leégni! A gyertyát mérsékelt erővel fújja /oltsa el! 

  Fel

  A Luminum Candle márkáról

  A Luminum kiadású gyertyák tiszta égést garantáló anyagból készülnek. Az Unipar technológia elsősorban azt biztosítja, hogy a gyertyakanóc, az égés során nem „fuldoklik”, s így a gyertya magas, tiszta és fényes lánggal ég, beszivárgás nélkül. Az illatanyag összetevőt a gyertya felületi rétegében alkalmazták, s természetesen a környezeti hőmérséklettől függően szabadul fel, akkor is, ha a gyertya nem ég.

  A parfümrészecskék nem rakódnak le a nyálkahártyán, és nem okoznak problémákat. Az illat tehát nem olyan intenzív, és csak az égő gyertya kellemes hangulatát teljesíti ki. Az Unipar a RAL minőségi védjegy birtokosa, de technológiája számos tekintetben felülmúlja azt. Ez a nagy mértékben kézi díszítés alapú technológia prémium minőségű és eredeti termékeket hoz létre, és az egyes terméktípusok részletes és gondos kidolgozására összpontosít, tekintettel azok felhasználására. A gyártási program a globális dizájnnal összhangban lévő divattrendeket követi.

  A Luminum gyertyáknál értékelni fogja a technológia, az emberi tudás, a találékonyság és a szépség összjátékának érzékiségét és harmóniáját, akár tálalásnál, relaxáláshoz vagy hangulatvilágításként használja azokat. Háztartása kedves részeivé válnak majd, a fény, a melegség, az illat küldötteivé és élete díszévé.

  Fel

  Videók Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla -hoz

  Fel

  Értékelés Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla

  Mit gondol Ön a Luminum Candle Premium Aromatic Vanilla termékről?

  A csillaggal jelölt mezők * kitöltése kötelező.


  Értékelés *

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "

  1 2 3 4 5 0 - legrosszabb, 5 - legjobb "  Menu