L’Oréal Professionnel Tecni.Art Bouncy & Tender kétfázisú gél krém göndör hajra

1×
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Bouncy & Tender kétfázisú gél krém göndör hajra
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Bouncy & Tender kétfázisú gél krém göndör hajra
150 ml
3 540Ft

2 360,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: LOP12999 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 06. 22.
Személyes átvétel
kedd 2021. 06. 22.

Leírás L’Oréal Professionnel Tecni.Art Bouncy & Tender
Tulajdonságok

Adja meg Ön az ütemet rakoncátlanul táncoló loknijainak! A L’Oréal Professionnel Tecni.Art Bouncy & Tender kétfázisú gél-krém göndör hajra speciális összetevőket tartalmaz, amelyek meghatározzák és lágyítják a loknikat, ugyanakkor nem nehezítik el és akár 72 órán át lazává teszik őket.

Ráadásul véd a levegő páratartalmától és az ezzel összefüggő kreppesedéstől. Így göndör haja mindig és mindenütt tökéletes marad.

Tulajdonságai:

  • textúrát ad a göndör hajnak és kiemeli a hullámokat
  • nem tapasztja össze a hajat és megőrzi élénkségét
  • véd a kreppesedés és a levegő páratartalmának hatásai ellen
  • véd a hőkezelések okozta károsodástól

Összetétele:

  • Intra-Cylane™ – koncentrált összetevő, amely textúrát kölcsönöz a vékony szálú hajnak és védi a hajszálakat a hőtől
  • elasztinkrém

Alkalmazása:
Az ideális hatásért adagolja a tubus közepét megnyomva. Keverje el a kétféle textúrát a tenyerében, majd dolgozza be a terméket a törölközőszáraz, megmosott hajba. Az ujjaival alakítsa ki az egyes loknikat, majd szárítsa meg őket hajszárítóval, vagy hagyja őket a levegőn megszáradni.

Tulajdonságok

Konzisztencia
gél, krém
Hajtípus
göndör és hullámos haj
Hatás
Meghatározás és textúra, Rögzítés
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Haj hossza
rövid haj

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Tecni.Art Bouncy & Tender1