L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers

púder spray dús hatásért

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers púder spray dús hatásért
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers púder spray dús hatásért
250 ml
2 990Ft

Kód: LOP4855 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
szerda 2019. 06. 19.
Személyes átvétel
szerda 2019. 06. 19.
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers
250 ml | 2 990Ft

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers termékleírás

A minőségi L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers hajlakk hosszú időre rögzíti a frizuráját és így az mindig ápolt marad.

Tulajdonságok:

  • nem zsírosodik tőle a haj
  • megőrzi a haj rugalmasságát és nem nehezíti el a hajat
  • fokozza a haj természetes fényét

Használata:
Permetezze 30 cm távolságból a száraz hajra.

Tulajdonságok

Hatás
Hajdúsítás, Rögzítés
Konzisztencia
spray

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.