L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lifthajformázó hab dús haj a gyökerektől

12×
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift hajformázó hab dús haj a gyökerektől
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift hajformázó hab dús haj a gyökerektől
250 ml

Kód: LOP2531 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift termékleírás
Tulajdonságok

Leírás:
A L'Oréal Professionnel Tecni Art Volume hajformázóhab már a hajtövektől maximálisan dússá teszi a haját! Speciális applikátorának köszönhetően a habot közvetlenül a hajtövekhez tudja szórni. Ezáltal már alapjaiban megemelt, hosszan tartó és tökéletes hatás érhető el.

A L'Oréal Professionnel Tecni Art Volume hajformázó hab tökéletesen fixálja, és könnyebben kezelhetővé teszi a hajat. Nem nehezíti el a hajat, és természetesen laza megjelenést kölcsönöz anélkül, hogy összetapad hatást keltene. Az eredmény rendkívül dús, ragyogó fényű frizura lesz.

Hatásai:

  • rögzíti a hajat
  • dúsít
  • gyorsítja a szárítást
  • nem nehezíti el a hajat

Hajtípus:
Vékony szálú, lelapuló hajra.

Alkalmazása:
Vigye fel a frissen mosott és törölközővel szárított hajra. Használat előtt rázza jól fel a flakont, tartsa fejjel lefelé, és nyomjon a tenyerébe 1-2 mandarin nagyságú habot. Vigye fel egyenletesen a hajára az ujjaival vagy fésűvel. Szárítsa meg a haját hajszárítóval vagy formálja az ujjaival.

Tulajdonságok

Konzisztencia
hab
Hatás
hajdúsító

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift vonatkozásában írtuk
Cikkek

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift