L’Oréal ProfessionnelTecni.Art Fix Anti Frizz Pure fixáló spray 24 órás antisztatikus, párataszító és szöszösödésgátló hatással

L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Anti Frizz Pure fixáló spray 24 órás antisztatikus, párataszító és szöszösödésgátló hatással
L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Anti Frizz Pure fixáló spray 24 órás antisztatikus, párataszító és szöszösödésgátló hatással
400 ml

Kód: LOP11158 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Választhat egy 75 ml-es hajmaszkot a kosarában ajándékként, ha 9 500 Ft felett vásárol a L'Oréal Professionnel márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

Leírás L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Anti Frizz Pure
Tulajdonságok

Tökéletes fixáció és formázható haj. A L'Oréal Professionnel Tecni Art Fix Anti-frizz Pure fixáló spray nem hiányozhat hajápolási termékei közül. 24 órás fixációt biztosít és antisztatikus hatású. A legrakoncátlanabb tincsekkel is megküzd.

Tulajdonságok:

  • nem tapasztja össze és nem nehezíti el a hajszálakat
  • a frizura egész nap megtartja formáját
  • megbízhatóan hosszan tartó hatás
  • gyors és egyszerű hajformázás
  • ellenáll a nedvességnek
  • rögzíti a frizurát
  • 24 órás tartás

Használata:
Használat előtt jól rázza fel. Vigye fel a száraz hajra. Formázza kívánt módon.

Teljes összetevőlista

1015035 NP, ALCOHOL DENAT. DIMETHYL ETHER ACRYLATES/T-BUTYLACRYLAMIDE COPOLYMER AMINOMETHYL PROPANOL PPG-3 METHYL ETHER (F.I.L. C227500/1). , A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Rögzítés, védelem a külső hatásokkal szemben
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Rögzítés mértéke
erős fixálás

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Anti Frizz Pure