L’Oréal Professionnel Tecni Art Fix

fixáló spray utántöltő

3×
L’Oréal Professionnel Tecni Art Fix fixáló spray utántöltő
L’Oréal Professionnel Tecni Art Fix fixáló spray utántöltő
L’Oréal Professionnel Tecni Art Fix fixáló spray utántöltő
Speciális akciós termékek elrejtése
Kód: LOP2797 | Több mint 20 db a raktáron

A termék a csomagolás alsó részében sűrűbb lehet, ezért szükséges használat előtt alaposan összerázni. Így elkerülhetjük az adagoló eltömődését. E csomagoláshoz tartozó adagolót megtalálhatja ITT.

db
Csomagküldő – átvevőhely
2018. 12. 18., kedd
Személyes átvétel
2018. 12. 18., kedd
L’Oréal Professionnel Tecni Art Fix
750 ml | 5 390Ft

L’Oréal Professionnel Tecni Art Fix kozmetika leírása

A minőségi L’Oréal Professionnel Tecni Art Fix hajformázó készítmény kiemeli és tartóssá teszi a frizuráját.

Tulajdonságok:

  • tökéletes volumen és forma
  • nem nehezíti el a hajat

Használata:
Dolgozza be a száraz hajba és formázza azt a kívánt formára.

Tulajdonságok

Hatás
Hajdúsítás
Konzisztencia
spray

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.