L’Oréal Professionnel Steampod 2.0gőzölős hajvasaló hajra

3×
L’Oréal Professionnel Steampod 2.0 gőzölős hajvasaló hajra
L’Oréal Professionnel Steampod 2.0 gőzölős hajvasaló hajra

Kód: LOP09503 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
A Nyári Black Friday alkalmával 20% kedvezményben részesül a kiválasztott márkákra! Használja a notino kódot a kosarában. A kedvezmény nem érvényes az akciós és a kiárusított termékekre.

L’Oréal Professionnel Steampod 2.0 termékleírás
Tulajdonságok

A L’Oréal Professionnel Steampod LP7100F0/7PO R gőzölős hajvasaló a hajszálak hatékony kisimításához a gőz nagy nyomását használja ki. A Steampod termékcsalád készítményeivel együtt alkalmazva a Pro-Keratin technológiával aktivált gőznek köszönhetően vasalás közben ápolja is a hajat.

Tapasztalja meg a hajformázás és hajápolás terén zajló forradalom hatását! A L’Oréal Steampod gőzölős hajvasalója meggyőzi majd arról, hogy a tökéletesen sima, fényes és egyben egészséges haj immár valósággá vált.

Tulajdonságai:

 • könnyen és hatékonyan simítja ki a kreppesedő és nehezen kezelhető hajat
 • nem károsítja és nem is szárítja ki, hanem hidratálja a hajszálakat
 • hullámok is készíthetők vele, és fényt ad a hajnak
 • jelentősen megkönnyíti a frizura kezelését
 • egységesíti a töredezett hajvégeket
 • a Steampod hajkészítményekkel együtt alkalmazva biztosítja a haj
  teljes körű ápolását és regenerálását

Műszaki adatok:

 • 140 – 210 ° C között 5 fokozatban állítható hőmérséklet
 • folyamatos gőzáramlás 3,5 g vízgőz/perc hatékonysággal
 • 25 x 90 mm méretű kerámia vasalólapok
 • mozgó felső vasalólap
 • 45 ml űrtartalmú víztartály

Használata:
A gőzölős hajvasaló először 100 C fokra melegszik fel, hogy megvédje a haját a hősokktól. Ezután már lehetővé teszi a haj hajtípusnak megfelelően választott hőfokon történő egyenesítését.

Tulajdonságok

Tápegység típusa
hálózati

L’Oréal Professionnel Steampod 2.0 vonatkozásában írtuk
Cikkek

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Steampod 2.0