L’Oréal Professionnel Steampodbőrfeltöltő tej hajegyenesítésre

12×
L’Oréal Professionnel Steampod bőrfeltöltő tej hajegyenesítésre
L’Oréal Professionnel Steampod bőrfeltöltő tej hajegyenesítésre
Spóroljon
3 860Ft

Spóroljon 28%
150 ml
2 780Ft

Kód: LOP3689 | Raktáron

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Ajándék az Ön számára
A 20hu kóddal a kiválasztott márkák termékeit 20%-kal olcsóbban vásárolhatja meg! A kedvezmény nem érvényes az akcióban lévő vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 06. 09.
Személyes átvétel
kedd 2020. 06. 09.

L’Oréal Professionnel Steampod termékleírás
Tulajdonságok

Csodálatosan ápolt és fénytől ragyogó hajra vágyik? Fedezze fel a L’Oréal Professionnel feltöltő, kisimító tej termékét.

A kisimító tej növényi keratin technológiája aktiválódik, majd a gőz segítségével bejut a hajszálakba a SteamPod-dal történő formázás során. Nem csupán védi a hajat a hőhatástól, de puhává, erősebbé és ápolttá teszi azt.

Tulajdonságok:

  • csodálatosan simává varázsolja a hajat
  • hővédelem akár 210 °C-ig
  • hosszantartó sima frizura
  • védi a festett hajszínt
  • SteamPod 3.0 gőzölős hajformázóhoz tervezve

Összetétel:

Pro-Keratin technológia (gőz hatására aktiválódó összetevő) - ápolja a hajszálakat a hajformázó használata közben és azt követően.

Használati útmutató:

Vigyen fel egy érme méretű mennyiséget nedves hajhosszra és hajvégekre a hajszárítás előtt.  Amikor a haj megszáradt, formázza a frizurát a SteamPod professzionális formázóval a tej aktiválásáért és a legjobb hatásért.  A haj simává, szöszösödéstől mentessé válik, a tökéletes hosszan tartó egyenes vagy hullámos lookért!

Tippünk:

A maximális ragyogás eléréséért az ápoló, kisimító krém mellett használja a védő szérumot is. A SteamPod hajvégvédő szérum koncentrátum alkalmazását a L'Oréal Professionnel SteamPod 3.0-val való hajformázás után javasoljuk. 

Tulajdonságok

Konzisztencia
tej
Hajtípus
vékony szálú haj
Hatás
Fény és selymesség, Hővédelem, hajsimító, Táplálás
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Steampod