L’Oréal ProfessionnelSmartbond További ápolás a haj megerősítésére

L’Oréal Professionnel Smartbond További ápolás a haj megerősítésére
L’Oréal Professionnel Smartbond További ápolás a haj megerősítésére
Step 1 500 ml
33 920Ft

6 784,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: LOP07724 | Raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 30 ml-es tápláló hajolaj és egy 50 ml-es többfunkciós hővédő hajkrém, ha 9 000 Ft felett vásárol a L’Oréal Professionnel márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2021. 10. 29.

Leírás L’Oréal Professionnel Smartbond
Tulajdonságok

Ma már könnyen megoldható, hogy hajunk pontosan a vágyott árnyalatot kapja, azonban a hajat minden egyes festés vagy színeltávolítás megviseli. A L’Oréal Professionnel Smartbond koncentrált hajerősítő adalékanyag megvédi a hajszálak kötéseit a kémiai folyamatok során keletkező károsodástól, és segít megerősíteni a hajat. Az egyes tincsek így egyáltalán nem roncsolódnak, hanem csodásan selymessé és ragyogóvá, valamint a töredezéssel, szálkásodással szemben ellenállóbbá válnak.

Tulajdonságai:

  • védi a hajat a festés során
  • javítja a hajszálak károsodással szembeni ellenállását
  • átfogóan megerősíti az egyes hajszálakat
  • kellemesen selymessé és fényessé teszi a hajat
  • hajfestékkel/színeltávolítóval együtt használandó

Alkalmazása:
Megfelelő arányban keverje össze a hajfestékkel/színeltávolítóval. Vegyen fel védőkesztyűt, és a mellékelt útmutató szerint járjon el. Ha szembe kerül, azonnal és alaposan öblítse ki vízzel.

Fontos figyelmeztetések

Gyermekektől elzárva tartandó. Gondosan olvassa el a használati útmutatót. Tartsa be a használati útmutató előírásait. Csak szakipari használatra. Szembe ne kerüljön.

Használjon védőkesztyűt.

Teljes szöveg

Tulajdonságok

Használat
Profi hajfestékek

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Smartbond