L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incellkozmetika szett

1×
L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell kozmetika szett
L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell kozmetika szett
hölgyeknek II. 3 db

Kód: LOP3517 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

GlucoBoost tisztító sampon a festett, ritkuló hajra 250 ml + kondicionáló 250 ml + dúsító hab festett hajra 125 ml

Ajándék az Ön számára
A 20hu kóddal a kiválasztott márkák termékeit 20%-kal olcsóbban vásárolhatja meg! A kedvezmény nem érvényes az akcióban lévő vagy kiárusított termékekre.

Tulajdonságok

Hajtípus
festett haj, hajritkulás és hajhullás
Hatás
növekedést serkentő
Ajándék szett típusa
takarékos kiszerelés
Fejbőrtípus
érzékeny fejbőr

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell