L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell

kozmetika szett II.

1×
L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell kozmetika szett II.
L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell kozmetika szett II.
kozmetika szett II.
7 090Ft

Kód: LOP3517 | Több mint 20 db a raktáron

A szett tartalma: GlucoBoost Clarifying Shampoo for Coloured Hair 250 ml + Bodifying Conditioner 250 ml + Densifying Mousse 125 ml

db
Express One (Transoflex)
kedd 2019. 06. 18.
Személyes átvétel
kedd 2019. 06. 18.
L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell
kozmetika szett II. | 7 090Ft

Tulajdonságok

Ajándék szett típusa
kozmetika szett
Hajtípus
festett haj, hajritkulás és hajhullás

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.