L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell, kondicionáló festett és ritkuló hajra | notino.hu

L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell

kondicionáló festett és ritkuló hajra

L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell kondicionáló festett és ritkuló hajra
L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell kondicionáló festett és ritkuló hajra
L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell kondicionáló festett és ritkuló hajra
1000 ml
7 740HUF

Kód: LOP4133 | Utolsó 1 db maradt
db
Express One (Transoflex)
már ma
Személyes átvétel
már ma

Tulajdonságok

Hajtípus
festett haj, hajritkulás és hajhullás
Hatás
Hajnövekedés ösztönzése, Sűrűség és vitalitás

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Menu