L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetrytömegnövelő spray

3×
L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry tömegnövelő spray
L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry tömegnövelő spray
125 ml

Kód: LOP1378 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 9 000 Ft értékben L’Oréal Professionnel termékeket és az Öné egy Mythic Oil többfunkciós krém magas hőfokú hajformázáshoz.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry termékleírás
Tulajdonságok

Az öblítést nem igénylő L’Oréal Professionnel Série Expert Volumetry hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.

Tulajdonságok:

  • sűrűbbé és erősebbé teszi a hajat
  • vonzó fényt ad a hajnak
  • kellemesen illatosítja a hajat

Használata:
Vigye fel a samponnal megmosott hajára. Ne öblítse le.

Tulajdonságok

Csomagolás
spray
Konzisztencia
spray
Hajtípus
vékony szálú haj
Hatás
hajdúsító
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry