L’Oréal ProfessionnelSerie Expert Pro Longer koncentrált szérum hajvégekre

2×
L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer koncentrált szérum hajvégekre
L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer koncentrált szérum hajvégekre
Spóroljon
2 300Ft

Spóroljon 45%
15 ml
1 260Ft

8 400,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: LOP13232 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 10. 26.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 26.

Leírás L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer
Tulajdonságok

Hosszúra növeszteni a hajat kihívást jelenthet.Minél hosszabbak a hajfürtök, annál vékonyabbak a hajvégek, melyek ezért rendszeres nyírást igényelnek.Így az óhajtott hossz nehezen válik elérhetővé.A L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer koncentrált szérumot a hosszú haj megerősítéséért annak érdekében alkották meg, hogy segítsen Önnek ezt elérni.

A Filler-A100 szabadalmazott technológia a hajszálak belsejébe hatol, és mindjárt az első használat után segít kitölteni a sérült helyeket a hajszálak szerkezetében.Az elvékonyodott és töredezett hajvégek ennek köszönhetően láthatólag sűrűbbé válnak, így hosszabbra nőhet a haj.

Tulajdonságai:

  • már az első használatot követően behegednek a hajszálakban levő repedések
  • megújítja és sűrűsíti a sérült hajvégeket
  • mélyen a hajszálak belső szerkezetébe hatol
  • erősíti a hajszálakat
  • védi a hajat a szálkásodástól és a töredezéstől
  • segít, hogy a haj hosszabbra nőhessen

Összetétele:

  • szabadalmazott Filler-A100 technológia – a hajszálak belsejébe hatol
    segít megvastagítani az elvékonyodott hajvégeket
  • aminosavak – megújítják a sérült hajhosszat és általánosan megerősítik

Alkalmazása:
Használja hetente 1× kondicionáló/maszk helyett.Az ampulla tartalmát kenje a törölközővel megszárított hajvégekbe, hagyja 5 percig hatni, majd öblítse le.

A Notino tippje:
A még jobban látható regenerációs eredmények elérése érdekében használja a szérumot a L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer sorozatból származó samponnal együtt.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
regenerálás, Táplálás
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer2