L’Oréal ProfessionnelSerie Expert Power Mix További ápolás az azonnali regenerációhoz

L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix További ápolás az azonnali regenerációhoz
L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix További ápolás az azonnali regenerációhoz
Spóroljon
20 630Ft

Spóroljon 14%
150 ml
17 640Ft

11 760,00Ft / 100 ml, áfával
Kód: LOP12948 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 30 ml-es tápláló hajolaj és egy 50 ml-es többfunkciós hővédő hajkrém, ha 9 000 Ft felett vásárol a L’Oréal Professionnel márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
péntek 2021. 10. 29.
Személyes átvétel
már holnap csütörtök 2021. 10. 28.

Leírás L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix
Tulajdonságok

A L’Oréal Professionnel Power Mix Shot Repair Lipid koncentrált adalékanyag intenzív regenerálást biztosít a hajának. Kedvenc hajpakolásába keverve extra adag tápanyagot biztosít a hajának.

Tulajdonságok:

  • 2× jobban táplálja a hajat, mint a hagyományos hajápoló készítmények
  • intenzíven hidratálja a hajat
  • egységesíti a hajrostok felszínét
  • lágyítja és finomítja a hajszálakat

Összetétel:

  • glicerin – hidratálja és táplálja a hajszálakat

Alkalmazása:
Keverje a készítményt a kedvenc hajpakolásába a mellékelt spatula segítségével, majd vigye fel a hajára a hajpakolást a megszokott módon, és öblítse le vízzel. Az adalékanyaggal összekevert hajpakolást 12 hónapon belül használja fel.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
regenerálás, Táplálás
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Hajprobléma
károsult haj

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix