L’Oréal ProfessionnelSerie Expert Power Mix További ápolás festett hajra

L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix További ápolás festett hajra
L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix További ápolás festett hajra
150 ml
16 390Ft

10 926,67Ft / 100 ml, áfával
Kód: LOP12851 | 2 db a raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 10. 20.
Személyes átvétel
szerda 2021. 10. 20.

Leírás L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix
Tulajdonságok

Keltse új életre a festett haját a L‘Oréal Professionnel Power Mix Shot Color Omega koncentrált adalékanyaggal. Keverje a kedvenc hajpakolásába, hogy extra energiát és fényt adjon a hajának, ami így ismét ápolt és egészséges megjelenésű lesz.

Tulajdonságai:

  • ápolja és táplálja a kémiailag kezelt hajat
  • láthatóan élénkíti és kiemeli a haj színét
  • lágyítja és kisimítja a haj rostjait
  • ellátja a hajat a szükséges vitaminokkal

Összetétele:

  • rizskorpa – táplálja és védi a hajat a szennyeződésektől

Alkalmazása:
Adja hozzá a tégely tartalmát a kedvenc hajpakolásához, és keverje össze egy spatulával. Vigye fel a hajára szükség szerint a szokásos módon a pakolást, majd alaposan öblítse le. A L’Oréal Professionnel adalékkal bekevert hajpakolást 12 hónapon belül fel kell használni.

Tulajdonságok

Hajtípus
festett haj
Hatás
regenerálás, Táplálás
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Hajprobléma
károsult haj

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Serie Expert Power Mix