L’Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier, tápláló sampon kókuszolajjal | notino.hu

L’Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier

tápláló sampon kókuszolajjal

L’Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier tápláló sampon kókuszolajjal
L’Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier tápláló sampon kókuszolajjal
L’Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier tápláló sampon kókuszolajjal
2 890Ft

Kód: LOP6512 | Több mint 20 db a raktáron

szilikonmentes 300 ml

db
Express One (Transoflex)
2018. 08. 20., hétfő
Személyes átvétel
2018. 08. 20., hétfő

Tulajdonságok

Hajtípus
károsult haj, száraz haj
Hatás
A sérült haj regenerálása, Hidratálás

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Menu