L’Oréal Professionnel Serie Expert Nutrifierajándékszett II. (száraz és sérült hajra)

1×
L’Oréal Professionnel Serie Expert Nutrifier ajándékszett II. (száraz és sérült hajra)
L’Oréal Professionnel Serie Expert Nutrifier ajándékszett II. (száraz és sérült hajra)
ajándékszett II. (száraz és sérült hajra)

Kód: LOP09699 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

intenzíven tápláló sampon száraz hajra kókuszolajjal 300 ml + tápláló maszk száraz és sérült hajra 250 ml + tápláló termovédő krém 150 ml

Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy utazó kiszerelésű 75 ml-es hajmaszk és 100 ml-es sampon törékeny hajra az Inforce kollekcióból ingyen, ha L’Oréal Professionnel termékeket vásárol legalább 9 600 Ft értékben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

L’Oréal Professionnel Serie Expert Nutrifier termékleírás
Tulajdonságok

Lepje meg magát vagy szeretteit a nagyszerű L’Oréal ProfessionnelSerie ExpertNutrifier kozmetikai szettel. A válogatott hajápoló készítményekkel teli csomag ajándékként mindig örömöt szerez.

Tulajdonságok:

  • minden nő örül neki
  • ideális az utazáshoz
  • komplett ápolás a haja szépségéért
  • száraz hajra
  • az intenzív hidratálásért
  • hajápoló az élettel teli

Használata:
A kozmetikai szett minden egyes termékét az adott termék útmutatója szerint használja.

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Táplálás
Ajándék szett típusa
ajándékszett
Fejbőrtípus
normál fejbőr
Hajprobléma
száraz haj

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Serie Expert Nutrifier