L’Oréal Professionnel Serie Expert Lumino Contrast

élénkítő sampon melíres hajra

L’Oréal Professionnel Serie Expert Lumino Contrast élénkítő sampon melíres hajra
L’Oréal Professionnel Serie Expert Lumino Contrast élénkítő sampon melíres hajra
1500 ml
6 650Ft

Kód: LOP07748 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2019. 05. 24.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2019. 05. 24.
L’Oréal Professionnel Serie Expert Lumino Contrast
1500 ml | 6 650Ft

L’Oréal Professionnel Serie Expert Lumino Contrast kozmetika leírása

A L’Oréal Professionel Série Expert Lumino Contrast sampon melírozott hajra gondoskodik arról, hogy a melír még a fodrásznál tett látogatás után is hosszú ideig úgy nézzen ki, mintha új lenne.

Tulajdonságai:

  • kiemeli a melírt, és meghosszabbítja a tartását
  • hidratálja és erősíti a kémiai kezelés által megterhelt hajszálakat
  • széppé és lágy tapintásúvá teszi a hajat
  • egészséges fényt ad a hajnak

Összetétele:

  • Nutricéride® – mélyrehatóan hidratálja a hajszálakat

Alkalmazása:
Vigye fel a nedves hajára és fejbőrére, majd hagyja kis ideig hatni. Ezután öblítse le alaposan meleg vízzel, és szárítsa meg a haját gyengéden a törölközővel.

Tulajdonságok

Hajtípus
melíros haj
Hatás
Hajszín megóvása

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.