L’Oréal ProfessionnelSerie Expert Blow-dry Fluidifier formázó krém

1×
L’Oréal Professionnel Serie Expert Blow-dry Fluidifier formázó krém
L’Oréal Professionnel Serie Expert Blow-dry Fluidifier formázó krém
150 ml

Kód: LOP13229 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás L’Oréal Professionnel Serie Expert Blow-dry Fluidifier
Tulajdonságok

Könnyebb és gyorsabb szárításra, illetve hosszan tartó beszárított frizurákra vágyik?  A Serie Expert Blow Dry Fluidifier öblítést nem igénylő hővédő krém ideális segítőtárs a hajszárításban és a hajvasalásban. Megbízható hővédelmet és hosszan tartó végeredményt biztosít a hajnak. Az exkluzív Stimuli Responsive Serum technológiának köszönhetően puhává, könnyen kezelhetővé és tündöklő fényűvé varázsolja a hajat. Növényi proteinekkel gazdagított formulája lesimítja a hajat anélkül, hogy elnehezítené.  Frizuráját ráadásul legalább 150 °C mellett bármilyen hőformázóval, bármikor újraformázhatja.

Tulajdonságok:

  • kezelhetővé teszi a hajat és hosszan tartó eredményeket biztosít
  • hővédelmet nyújt akár 230 °C-ig
  • szöszösödés elleni védelmet biztosít még 80%-os páratartalom mellett is
  • puhává és fényessé teszi a hajat
  • megőrzi a frizura természetes mozgását

Összetétel:

  • Stimuli Responsive Serum (SRS) – puhává, könnyen kezelhetővé és tündöklő fényűvé varázsolja a hajat
  • Növényi proteinek – a hajban eredendően megtalálható aminosavak komplexe, szója, kukorica és búza proteinekből származó aminosavak

Alkalmazása:
Vigyen fel 2-3 pumpanyomásnyi terméket törölközőszáraz hajhosszra és hajvégekre. Ne öblítse le! Szárítsa meg a hajat vagy vasalja át, ahogy szokta.

Tippünk:
Reaktiválja a krém összetételét legalább 150 °C-os hőformázással és alkosson új frizurát magának!

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Rögzítés, Hővédelem
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Rögzítés mértéke
közepes fixálás

L’Oréal Professionnel Serie Expert Blow-dry Fluidifier vonatkozásában írtuk
Cikkek

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Serie Expert Blow-dry Fluidifier