L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidiumtápláló sampon nagyon sérült hajra

7×
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium tápláló sampon nagyon sérült hajra
L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium tápláló sampon nagyon sérült hajra
300 ml

Kód: LOP6152 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
Ingyenes szállítás a kiválasztott márkák termékeire.
  • termékleírás
  • a márkáról
  • Értékelés

L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium termékleírás
Tulajdonságok

Erősítse meg a haját a hajtövektől egészen a hajvégekig. A L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium tápláló sampon a rendkívül legyengült és érzékeny haj ápolására szolgál. Észrevehetően regenerálja, új életre kelti és összességében hosszú időre javítja a haj állapotát.

A Serie Expert termékcsaládba tartozó, sérült haj ápolására szolgáló L‘Oréal sampon olyan lipid összetétellel gazdagított, mely hidratálja, védi és az adott sérülés szerint, célzottan erősíti a hajszálakat. Ezáltal a hajszálak belülről azonnal megújulnak és átalakulnak.

Tulajdonságai:

  • helyreállítja, szilárdabbá és erősebbé teszi a hajszálakat
  • intenzíven táplálja a hajszálakat, és megvédi azokat a kiszáradástól
  • úgy teszi finommá a hajat, hogy közben nem kelt lelapult benyomást
  • külső káros hatásokkal szembeni védelmet nyújt a hajnak
  • visszaadja a haj egészséges megjelenését és természetes fényét

Összetétele:

  • lipidek – védik a hajat a kedvezőtlen külső környezeti hatások ellen
  • keratin – kisimítja és finomítja a hajszálakat

Alkalmazása:
Vigye fel egyenletesen a L‘Oréal Professionel sampont a nedves hajra, habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. A még alaposabb tisztítás érdekében ismételje meg ezt a műveletet. Az optimális eredmény eléréséhez a L‘Oréal Absolut Repair Lipidium termékcsalád egyéb készítményeivel együtt használja.

Tulajdonságok

Hajtípus
károsult haj
Hatás
A sérült haj regenerálása
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Lipidium