L’Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium

tápláló sampon nagyon sérült hajra

2×
L’Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium tápláló sampon nagyon sérült hajra
L’Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium tápláló sampon nagyon sérült hajra
L’Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium tápláló sampon nagyon sérült hajra
300 ml
2 950Ft

Kód: LOP6152 | Több mint 20 db a raktáron
db
Csomagküldő – átvevőhely
2018. 12. 21., péntek
Személyes átvétel
2018. 12. 21., péntek
L’Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium
300 ml | 2 950Ft

L’Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Lipidium kozmetika leírása

Leírás:
Az egyedülálló L'Oréal Professionnel Série Expert sampon tökéletesen ápolja a sérült hajat. Intenzíven táplálja és mélyen regenerálja. Javítja az általános állapát, kisimítja a hajrostokat. Bársonyosan selymessé és fényessé teszi a hajat. Védelmet nyújt a szárítás ellen, csodálatosan ápolja a töredezett hajvégeket.

A páratlan L'Oréal Professionnel Série Expert sampon használata után a haj csodálatosan lágy lesz, és nem lapul le. Különleges összetétele többek között lipideket, keratint és UV-szűrőt is tartalmaz, ezáltal káros napsugárzás és szabad gyökök elleni védelmet nyújt.

Hatásai:

  • tökéletesen ápolja a sérült hajat
  • intenzíven táplál
  • mélyen regenerál
  • fényesít
  • káros UV-sugárzás és a szabad gyökök elleni védelmet nyújt

Összetétele:

  • lipidek - védik a hajat a kedvezőtlen külső környezeti hatásoktól
  • keratin - kisimítja és lágyítja a hajat
  • UV szűrő - káros UV sugarakkal szembeni védelmet nyújt

Hajtípus:
Nagyon sérült hajra.

Alkalmazása:
Vigyen fel kis mennyiségű sampont a nedves hajra. Körkörös mozgásokkal masszírozza, hagyja felhabosodni. Ezután alaposan öblítse le.

Tulajdonságok

Hajtípus
károsult haj
Hatás
A sérült haj regenerálása

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.