L’Oréal ProfessionnelPro Fiber Re-Create maszk érzékeny hajra

L’Oréal Professionnel Pro Fiber Re-Create maszk érzékeny hajra
L’Oréal Professionnel Pro Fiber Re-Create maszk érzékeny hajra
720 ml
22 390Ft

3 109,72Ft / 100 ml, áfával
Kód: LOP12059 | Több mint 5 db a raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2021. 10. 26.
Személyes átvétel
kedd 2021. 10. 26.

Leírás L’Oréal Professionnel Pro Fiber Re-Create
Tulajdonságok

Vége a sérült haj megmentésérért folytatott keresgélésnek. Az érzékeny hajra való L’Oréal Professionnel Pro Fiber Re-Create pakolás az APTYL 100 kifinomult technológia hosszú évek alatti kutatásának eredménye. Eltávolítja a hajszálakból az összes hajgyengítő szennyeződést, és képesek lesznek mélységükben is megújulni.

Használata után a haj sima, regenerált és hosszan tartóan védett lesz a további károsodásokkal szemben. Élvezze sérült haja professzionális újjászületését otthona kényelmében.

Tulajdonságai:

  • pakolás a stresszes, érzékeny és sérült hajra
  • regenerálja a hajszálakat
  • hosszan tartó hatású
  • használata után a haj erősebb, fényes és puha tapintású lesz

Összetétele:

  • APTYL 100 technológia – az amino-szilánt és kationos polimereket kombinálja,
    hosszan tartó regenerálást biztosít

Használata:
Vigyen fel 15-20 g pakolást a megmosott hajára, majd kis idő elteltével alaposan öblítse le.

Tulajdonságok

Hajtípus
normál haj
Hatás
regenerálás, Táplálás
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Hajprobléma
károsult haj

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Pro Fiber Re-Create