L’Oréal Professionnel Mythic Oilélénkítő és tápláló olaj festett hajra

1×
L’Oréal Professionnel Mythic Oil élénkítő és tápláló olaj festett hajra
L’Oréal Professionnel Mythic Oil élénkítő és tápláló olaj festett hajra
100 ml

Kód: LOP5716 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
A 20hu kóddal a kiválasztott márkák termékeit 20%-kal olcsóbban vásárolhatja meg! A kedvezmény nem érvényes az akcióban lévő vagy kiárusított termékekre.

L’Oréal Professionnel Mythic Oil termékleírás
Tulajdonságok

Mostantól az Ön festett haja is a fotósok kedvelt témájává válhat, ha biztosítja számára a megfelelő ápolást. A L’Oréal Professionnel Mythic Oil élénkítő és tápláló olaj védi a kémiailag kezelt hajat és meggátolja a szín idő előtti kimosódását. Nem kell modellnek lennie ahhoz, hogy minden nap élvezhesse a tökéletes haj érzését.

Tulajdonságai:

  • UV-szűrők segítségével gátolja meg a szín kifakulását
  • regenerálja és ápolja a festés miatt sérült hajat
  • fokozza a haj fényét és mélyrehatóan táplálja
  • intenzív hidratálást biztosít a hajnak
  • élénkíti a hajszínt és 230 °C-ig biztosítja a hővédelmét
  • megkönnyíti a haj kifésülését

Összetétele:

  • argánolaj – antioxidáns hatású és táplálja a hajat
  • vörös áfonya olaj – megújítja a haj fényét és meggyógyítja a hajszálakat

Alkalmazása:
Tegyen 1-2 adag olajat a tenyerébe és dolgozza be a haj teljes hosszában. Ne öblítse le. Hajszárítás előtt vagy után hordja fel a samponnal megmosott hajára.

Tulajdonságok

Hajtípus
festett haj
Ingredienti attivi
argánolaj

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Mythic Oil