L’Oréal Professionnel Mythic Oil, erősítő szérum a hajra és a fejbőrre | notino.hu

L’Oréal Professionnel Mythic Oil

erősítő szérum a hajra és a fejbőrre

L’Oréal Professionnel Mythic Oil erősítő szérum a hajra és a fejbőrre
L’Oréal Professionnel Mythic Oil erősítő szérum a hajra és a fejbőrre
L’Oréal Professionnel Mythic Oil erősítő szérum a hajra és a fejbőrre
50 ml
4 590Ft

Kód: LOP4087 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2018. 08. 15., szerda
Személyes átvétel
már holnap 2018. 08. 15., szerda

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
A haj könnyű kifésülése, Fejbőr nyugtatása, Fény és selymesség, Sűrűség és vitalitás
Konzisztencia
szérum

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Menu