L’Oréal Professionnel Mythic Oil

csillogó olaj hajra és a testre

L’Oréal Professionnel Mythic Oil csillogó olaj hajra és a testre
L’Oréal Professionnel Mythic Oil csillogó olaj hajra és a testre
100 ml

Kód: LOP5717 | Ez a termék jelenleg nem elérhető
Ajándék az Ön számára
10% kedvezményben részesül, amennyiben legalább 25 000 Ft feletti értékben vásárol és a kosárban megadja az minus10hu kódot. A kód nem használható az akcióban lévő és kiárusított termékekre.
L’Oréal Professionnel Mythic Oil
100 ml

L’Oréal Professionnel Mythic Oil termékleírás

Az öblítést nem igénylő L’Oréal Professionnel Mythic Oil Mythic Oil hajápoló mindent megad a hajnak hajmosás után, amire éppen szüksége van.

Tulajdonságok:

  • gyönyörű fényt és vitalitást kölcsönöz a hajnak
  • bársonyosan selymessé teszi a hajat
  • minőségében javítja a haj szerkezetét
  • meggátolja a haj kreppesedését
  • regeneráló hatású
  • egész testfelületen ápolja a bőrt

Használata:
Vigye fel a törölközőszáraz hajára. Ne öblítse le. A mellékelt útmutató szerint járjon el.

Tulajdonságok

Az olaj típusa
olajok keveréke
Bőrtípus
minden bőrtípusra
Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Fény és selymesség
Konzisztencia
olaj

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.