L’Oréal Professionnel Majirel hajfesték
L’Oréal Professionnel Majirel hajfesték
Spóroljon
3 140Ft

Spóroljon 11%
2 790Ft
5 580,00Ft / 100 ml, áfával
árnyalat 7 Blond 50 ml
Kód: LOP0910 | Raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

A termék csomagolása eltérhet a képen látható csomagolástól.

1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 30 ml-es tápláló hajolaj és egy 50 ml-es többfunkciós hővédő hajkrém, ha 9 000 Ft felett vásárol a L’Oréal Professionnel márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 10. 27.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 10. 26.

Leírás L’Oréal Professionnel Majirel
Tulajdonságok

Intsen búcsút az ősz hajszálaknak és a kifakult festett hajnak! A L’Oréal Professionnel Majirel hajfesték intenzív és ragyogó színt ad a hajnak, emellett alaposan befedi az ősz hajszálakat. A hosszan tartó hatásnak köszönhetően végtelenül sokáig élvezheti új, ragyogó hajszínét.

Egy probléma léphet csak fel: a színek hihetetlenül széles skálájából nehéz lesz a választás, mert az egyik árnyalat szebb, mint a másik.

Tulajdonságai:

  • intenzív színt, rugalmasságot és csillogást ad a hajnak

  • tökéletesen elfedi az ősz hajszálakat és a fehér tincseket

  • tökéletesen befedi a hajszálakat

  • teljesen ősz hajra is használható

  • mélyrehatóan ápolja és védi a hajat

  • hosszan tartó hatás

Összetétele:

  • Ionène G és Incell komplexumok – lehetővé teszik a hajszálak tökéletes fedését

Alkalmazása:
A természetes színhatásért keverje el a hajfestéket a L’Oréal Professionnel Cream Oxydant 20 vol. (6%)-kal vagy a 2-3 árnyalattal világosabb hajért, illetve az erősebben ősz haj fedésére a 30 vol. (9%)-kal.

Részletes útmutató

Használati utasítás megtalálható ITT

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Használat
Profi hajfestékek
Szín
világosbarna

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Majirel45