L’Oréal Professionnel Majirelhajfesték

42×
L’Oréal Professionnel Majirel hajfesték
L’Oréal Professionnel Majirel hajfesték
Kód: LOP0814 | Raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

1
Ajándék az Ön számára
A 20hu kóddal a kiválasztott márkák termékeit 20%-kal olcsóbban vásárolhatja meg! A kedvezmény nem érvényes az akcióban lévő vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 06. 09.
Személyes átvétel
kedd 2020. 06. 09.

L’Oréal Professionnel Majirel termékleírás
Tulajdonságok

Intsen búcsút az ősz hajszálaknak és a kifakult festett hajnak! A L’Oréal Professionnel Majirel hajfesték intenzív és ragyogó színt ad a hajnak, emellett alaposan befedi az ősz hajszálakat. A hosszan tartó hatásnak köszönhetően végtelenül sokáig élvezheti új, ragyogó hajszínét.

Egy probléma léphet csak fel: a színek hihetetlenül széles skálájából nehéz lesz a választás, mert az egyik árnyalat szebb, mint a másik.

Tulajdonságai:

  • intenzív színt, rugalmasságot és csillogást ad a hajnak

  • tökéletesen elfedi az ősz hajszálakat és a fehér tincseket

  • tökéletesen befedi a hajszálakat

  • teljesen ősz hajra is használható

  • mélyrehatóan ápolja és védi a hajat

  • hosszan tartó hatás

Összetétele:

  • Ionène G és Incell komplexumok – lehetővé teszik a hajszálak tökéletes fedését

Alkalmazása:
A természetes színhatásért keverje el a hajfestéket a L’Oréal Professionnel Cream Oxydant 20 vol. (6%)-kal vagy a 2-3 árnyalattal világosabb hajért, illetve az erősebben ősz haj fedésére a 30 vol. (9%)-kal.

Tulajdonságok

Használat
Profi hajfestékek

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Majirel