L’Oréal ProfessionnelInoa Glow tartós hajfesték

L’Oréal Professionnel Inoa Glow tartós hajfesték
L’Oréal Professionnel Inoa Glow tartós hajfesték
3 140Ft
5 233,33Ft / 100 g, áfával
árnyalat L8 Sweet Mocha 60 g
Kód: LOP13594 | Több mint 5 db a raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy 30 ml-es tápláló hajolaj és egy 50 ml-es többfunkciós hővédő hajkrém, ha 9 000 Ft felett vásárol a L’Oréal Professionnel márkától.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 10. 27.
Személyes átvétel
már holnap kedd 2021. 10. 26.

Leírás L’Oréal Professionnel Inoa Glow
Tulajdonságok

A haja természetes színének élénkítése és hihetetlenül ragyogó fénye.

Fakó, matt a haja és erőtlen a hajszíne? A L’Oréal Professionnel Inoa Glow tartós hajfesték egyenletesen befesti és szó szerint ragyogóvá teszi haját. Mivel olajos bázisú, így tincseit táplálja és kisimítja. Gondoskodik a finom fedésről, amely nem nyomja el hajának természetes színét, hanem élénkíti, kiemeli és erőteljesen ragyogóvá teszi.

Tulajdonságai:

  • erős fényű, egyenletes és tartós színt hoz létre a hajon
  • olajos bázisú, védi és kisimítja a hajhagymákat
  • egy lépésben semlegesít és akár 3 árnyalattal világosít
  • 30%-kal ragyogóbb és 2-szer jobban áttetsző mint a sima Inoa színek
  • megőrzi a haj természetes színét, javítja megjelenését
  • krémes textúrája könnyen kikeverhető és felvihető
  • táplálttá, kisimulttá és ragyogóan fényessé teszi a hajat
  • akár 30%-os fedést biztosít az ősz hajnak

Összetétele:

  • ODS 2 technológia – olajos bázisú rendszer, optimalizálja a színek hatékonyságát, védőréteget hoz létre a hajszálakon, fényessé és táplálttá teszi őket
  • ammóniamentes

Alkalmazása:
Használata során viseljen védőkesztyűt. Keverje össze a L’Oréal Professionnel Inoa Glow festéket az aktiváló emulzióval vagy előhívóval a javasolt mennyiségben. Az így kikevert keveréket vigye fel a száraz, nem megmosott hajra, és hagyja hatni körülbelül 35 percig. Leöblítés előtt finoman masszírozza át és emulgeálja a festéket a haján. Végül alaposan öblítse le langyos vízzel és mossa meg samponnal is.

A Notino tippje:
A L’Oréal Professionnel Inoa Glow tartós hajfesték kikeveréséhez a L’Oréal Professionnel Inoa ODS aktiválóemulzió alkalmas 10, 20 és 30 Vol. erősséggel. Az optimális eredményekért mossa meg haját a L’Oréal Professionnel Inoa Post Shampoo hajfestés utáni samponnal.

Fontos figyelmeztetések

Tartsa be a használati útmutató előírásait. Szembe ne kerüljön. Gyermekektől elzárva tartandó. Fenilén-diamint (toluol-diamint) tartalmaz. Rezorcint tartalmaz. A hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki. Alaposan öblítse le. Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt, ha: – arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült, – hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt, – ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás után korábban bármilyen reakciót észlelt. Szempilla- és szemöldökfestésre nem használható. Ne használja addig, amíg az összes biztonsági óvintézkedést el nem olvasta és meg nem. Használjon védőkesztyűt. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat! Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítse ki! A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Szembe és sérült bőrre ne kerüljön. KÖTELEZÖEN VÉGEZZEN REAKCIÓ NÉLKÜLI ALLERGIÁRA FIGYELMEZTETÖ BŐR PRÓBÁT MINDENKEPPEN 48 ÓRÁVAL A TERMEK MINDEN HASZNÁLATA ELÓTT.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Használat
Profi hajfestékek
Szín
világosbarna

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Inoa Glow