L’Oréal ProfessionnelInfinium Pure hipoallergén hajlakk extra erős fixáló hatású

5×
L’Oréal Professionnel Infinium Pure hipoallergén hajlakk extra erős fixáló hatású
L’Oréal Professionnel Infinium Pure hipoallergén hajlakk extra erős fixáló hatású
500 ml

Kód: LOP6043 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás L’Oréal Professionnel Infinium Pure
Tulajdonságok

Ne nehezítse el feleslegesen a haját! A tökéletes tartáshoz a L’Oréal Professionnel Infinium Pure hipoallergén hajlakkból igazán kevés is elegendő. Ez a hajlakk hatékonyan fixálja a kész frizurát és természetes csillogást kölcsönöz a hajnak. Még a legérzékenyebb bőrűeket is meg fogja győzni!

Tulajdonságai:

  • extra erős tartást biztosít a hajnak, anélkül, hogy az elveszítené rugalmasságát
  • nem nedvesíti át a hajat, gyorsan szárad
  • nem irritálja a fejbőrt illatanyagokkal
  • nem tapasztja össze a hajszálakat és könnyen kifésülhető

Összetétele:

  • mindössze 6 funkcionális összetevő
  • illatanyagmentes
  • hipoallergén

Teljes összetevőlista

DIMETHYL ETHER, ALCOHOL DENAT., VA/CROTONATES/VINYL NEODECANOATE COPOLYMER, AQUA/WATER, OCTYLACRYLAMIDE/ ACRYLATES/ BUTYLAMINOETHYL METHACRYLATE COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANOL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Rögzítés
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Rögzítés mértéke
erős fixálás

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Infinium Pure5