L’Oréal Professionnel Infiniumprofesszionális hajlakk extra erős fixálással

24×
L’Oréal Professionnel Infinium professzionális hajlakk extra erős fixálással
L’Oréal Professionnel Infinium professzionális hajlakk extra erős fixálással
Spóroljon
3 186Ft

Spóroljon 42%
500 ml
1 850Ft

Kód: LOP2387 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Az Öné lehet egy utazó kiszerelésű 75 ml-es hajmaszk és 100 ml-es sampon törékeny hajra az Inforce kollekcióból ingyen, ha L’Oréal Professionnel termékeket vásárol legalább 9 600 Ft értékben.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Express One (Transoflex)
már holnap péntek 2020. 08. 14.
Személyes átvétel
már holnap péntek 2020. 08. 14.

L’Oréal Professionnel Infinium termékleírás
Tulajdonságok

Frizurájának órákon keresztül tökéletes állapotban kell kitartania? A L’Oréal Professionnel Infinium professzionális hajlakk extra erős fixálással gondoskodik róla, hogy minden hajszál pontosan a helyén maradjon. Ünnepi és összetettebb frizurákhoz is megfelelő, amelyek számára szintén biztosítja a maximális tartást. Ez a hajlakk pillanatok alatt megszelídíti a tincseket és megzabolázza a szálló hajat. Ön pedig zavartalanul átadhatja magát a szórakozásnak, anélkül, hogy aggódnia kellene a frizurája miatt.

Tulajdonságai:

  • a lehető legerősebben tartja a hajat

  • hosszantartó rögzítést biztosít a frizurának

  • összetettebb frizurákhoz is megfelelő

  • megbízhatóan nedvességálló

  • nem hagy maga után ragadós filmréteget

  • dúsabbá teszi a hajat

  • nem nehezíti el a hajat

Alkalmazása:
Használat előtt alaposan rázza fel a flakont.Permetezze 20 cm távolságból a hajra, majd igazítsa véglegesre a frizurát. A kiemelkedően dús hatásért permetezze a lakkot a hajtövekre.

Tulajdonságok

Hatás
Rögzítés, feszesítő
Rögzítés mértéke
erős fixálás

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Infinium