L’Oréal Professionnel Infiniumprofesszionális hajlakk erős fixálás

7×
L’Oréal Professionnel Infinium professzionális hajlakk erős fixálás
L’Oréal Professionnel Infinium professzionális hajlakk erős fixálás
Spóroljon
3120Ft

Spóroljon 43%
500 ml
1790Ft

Kód: LOP2519 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 04. 14.
Csomagküldő – átvevőhely
kedd 2020. 04. 14.

L’Oréal Professionnel Infinium termékleírás
Tulajdonságok

Próbálja ki azt a hajlakkot, amelyre a fodrászok és a fodrászművészek is esküsznek!A L’Oréal Professionnel Infinium professzionális hajlakk extra erős tartással maximális tartást biztosít a frizura hosszantartó, hibátlan megjelenéséért – reggeltől estig, akármilyen kihívással is nézzen szembe a nap során. A hajat rugalmassá és simává teszi, óvja a káros külső hatásoktól, ugyanakkor a hajszálak nem tapadnak össze.

Tulajdonságai:

  • egész nap során megtartja a tökéletesen formázott frizurát

  • extra erős fixálást biztosít a hajnak

  • rugalmassá és ragyogóvá teszi a frizurát

  • nem szárítja ki és nem nehezíti el a hajat

  • simává és ragyogóvá teszi a hajszálakat

  • a hajszálak nem tapadnak össze

Alkalmazása:
Permetezze körülbelül 35 cm távolságból a száraz hajra. A dúsabb hatásért permetezze közvetlenül a hajtövekre.

Tulajdonságok

Hatás
Rögzítés, feszesítő

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Infinium