L’Oréal ProfessionnelHomme 3 Force Sculpte modellező paszta közepes tartás

1×
L’Oréal Professionnel Homme 3 Force Sculpte modellező paszta közepes tartás
L’Oréal Professionnel Homme 3 Force Sculpte modellező paszta közepes tartás
150 ml

Kód: LOP0086 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás L’Oréal Professionnel Homme 3 Force Sculpte
Tulajdonságok

A hajformázás és a styling ezentúl gyerekjáték lesz! A L’Oréal Professionnel Homme 3 Force Sculpte modellező paszta a kívánt formában fixálja a hajat és az annyira kívánt csillogást is megadja.

Tulajdonságai:

  • egyszerűen formázza és fixálja a hajat
  • a haj könnyen kezelhető és megjelenése természetes hatású
  • matt hatást teremt

Alkalmazása:
Először csak egy kevés pasztát vigyen fel, majd tegyen még hozzá, amíg el nem éri a kívánt eredményt. 

Teljes összetevőlista

1058158, AQUA / WATER, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, PVP, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, SODIUM METHYLPARABEN, HYDROXYPROPYL GUAR, PEG-90M, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, MAGNESIUM GLUCONATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, COUMARIN, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. C28875/1). DISCLAIMER:L’ORÉAL STELLT IHNEN DIE NACHSTEHENDEN INHALTSSTOFFLISTEN AUF IHREN WUNSCH ZUR VERFÜGUNG, OHNE HIERZU RECHTLICH VERPFLICHTET ZU SEIN. SIE GELTEN STETS NUR FÜR DAS JEWEILS BEZEICHNETE PRODUKT MIT DER DAZU ANGEGEBENEN PRODUKT-REFERENZNUMMER. AUF EINEM PRODUKT FINDET SICH DIESE JEWEILS AM ENDE DER INHALTSSTOFFLISTE. BEI PRODUKTEN, DIE SICH AUS VERSCHIEDENEN BESTANDTEILEN ZUSAMMENSETZEN (Z.B. COLORATIONEN), WIRD NACHFOLGEND EINE INHALTSSTOFFLISTE FÜR JEDEN BESTANDTEIL ANGEGEBEN. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Konzisztencia
filces szemhéjtus
Hajtípus
minden hajtípus
Hatás
Meghatározás és textúra, Rögzítés, hajdúsító, feszesítő
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Haj hossza
rövid haj
Rögzítés mértéke
közepes fixálás

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Homme 3 Force Sculpte1