L’Oréal Professionnel Homme Fiberboost

sampon a sűrű hajért

1×
L’Oréal Professionnel Homme Fiberboost sampon a sűrű hajért
L’Oréal Professionnel Homme Fiberboost sampon a sűrű hajért
L’Oréal Professionnel Homme Fiberboost sampon a sűrű hajért
250 ml
2 530Ft

Kód: LOP1201 | Több mint 20 db a raktáron
db
Csomagküldő – átvevőhely
már holnap 2018. 12. 10., hétfő
Személyes átvétel
már holnap 2018. 12. 10., hétfő
L’Oréal Professionnel Homme Fiberboost
250 ml | 2 530Ft

L’Oréal Professionnel Homme Fiberboost kozmetika leírása

A kiváló minőségű L’Oréal Professionnel Homme Fiberboost készítmény megbízható segítséget nyújt a hajproblémái kezeléséhez.

Tulajdonságok:

  • visszaállítja a haj sűrűségét
  • erősíti a hajszálakat

Használata:
Vigyen fel kellő mennyiségű sampont a nedves hajra. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le.

Tulajdonságok

Hajtípus
hajritkulás és hajhullás, vékony szálú haj
Hatás
Hajdúsítás

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.