L’Oréal Professionnel Dia Richessefélig állandó hajfesték ammónia nélkül

4×
L’Oréal Professionnel Dia Richesse félig állandó hajfesték ammónia nélkül
L’Oréal Professionnel Dia Richesse félig állandó hajfesték ammónia nélkül
1 960Ft
árnyalat 1 Schwarz 50 ml
Kód: LOP1060 | Raktáron

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

1
Ajándék az Ön számára
A 20hu kóddal a kiválasztott márkák termékeit 20%-kal olcsóbban vásárolhatja meg! A kedvezmény nem érvényes az akcióban lévő vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
kedd 2020. 06. 09.
Személyes átvétel
hétfő 2020. 06. 08.

L’Oréal Professionnel Dia Richesse termékleírás
Tulajdonságok

A L’Oréal Professionnel Dia Richesse ammóniamentes, félig állandó hajfesték tökéletesen elfedi az ősz hajszálakat, gazdagon és mélyen csillogóvá teszi a hajat, a „tónus a tónusban” technológiának köszönhetően pedig a haj természetes szépségét is kiemeli. Festés után a haj egészséges, gazdag, selymesen csillogó és sima lesz.

Tulajdonságai:

  • akár 70%-ban ősz hajra is alkalmas
  • természetes árnyalatúra színezi a hajat
  • akár 1,5 árnyalattal is világosabbá teszi a hajat
  • sötét hajra is megfelelő
  • akár 6 héten át kitart

Összetétel:

  • ammóniamentes
  • szagmentes

Alkalmazása:
Keverje el a hajfestéket a kívánt színeredményhez ajánlott L’Oréal Professionnel Diactivateur színelőhívóval. A színelőhívó emulzió nem tartozéka a csomagolásnak.

Könnyed, természetes festéshez használja a 6 vol. (1,8%) színelőhívó emulziót. Az első ősz hajszálak elfedésére a 9 vol. (2,7%) színelőhívóval keverje el a hajfestéket. Ha erősebben ősz hajat szeretne vele befesteni, használja a legerősebb, 15 vol. (4,5%) színelőhívót.

Tulajdonságok

Használat
Profi hajfestékek

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Értékelés L’Oréal Professionnel Dia Richesse