L’Oréal ProfessionnelBlond Studio Nutri-Developer színelőhívó emulzió tápláló hatással

L’Oréal Professionnel Blond Studio Nutri-Developer színelőhívó emulzió tápláló hatással
L’Oréal Professionnel Blond Studio Nutri-Developer színelőhívó emulzió tápláló hatással
40 vol. 12% 1000 ml
4 290Ft

 • L’Oréal Professionnel Blond Studio Nutri-Developer színelőhívó emulzió tápláló hatással
 • L’Oréal Professionnel Blond Studio Nutri-Developer színelőhívó emulzió tápláló hatással
 • L’Oréal Professionnel Blond Studio Nutri-Developer színelőhívó emulzió tápláló hatással
Raktáron | 429,00Ft / 100 ml, áfával | Kód: LOP13617

Kizárólag professzionális felhasználásra szolgál

1
Ajándék az Ön számára
Ezt a márkát most 20% kedvezménnyel vásárolja meg. A kosarában használja a notino kódot. A kedvezmény nem érvényes a már akciós, vagy kiárusított termékekre.
Express One Hungary
péntek 2021. 12. 03.
Személyes átvétel
péntek 2021. 12. 03.

Oxidálószer az egészségtől ragyogó szőke hajért.

Hajszőkítéskor soha ne kössön kompromisszumokat. A L'Oréal Professionnel Blond Studio Nutri-Developer aktiválóemulzió tökéletesen gondoskodik hajáról a szőkítés folyamata során. A megfelelő púderral vagy krémmel együtt olyan keverék jön létre, amely szép, természetes megjelenésű színt ad hajtincseinek, egyúttal egy jó adag táplálást és hidratálást is biztosít nekik.

Tulajdonságai:

 • oxidálószerként hat a hajszőkítő készítményekben
 • segít létrehozni a természetes megjelenésű ragyogó szőke hajat
 • hosszan tartó intenzitást és egyenletes, konzisztens eredmény biztosít
 • táplálja, valamint selymessé és erősebbé teszi a hajat
 • teljes szőkítéshez, melírozáshoz és színezéshez is ajánljuk
 • lágy krémes állaga megkönnyíti a felvitelt
 • kíméletes minden hajtípushoz

Összetétele:

 • beágyazott lipidek – táplálják, erősítik és hidratálják a hajszálakat
 • ammóniamentes

Alkalmazása:
Keverje össze a tápláló hatású L'Oréal Professionnel Blond Studio Nutri-Developer aktiválóemulziót a Blond Studio sorozat szőkítőpúderével vagy krémjével 1:1–⁠1:3 arányban, attól függően, hogy milyen szőkítőtechnikát szeretne alkalmazni. Amint elérte az egyenletes krémes állagot, vigye fel a hajra és hagyja hatni 30-50 percig. Majd öblítse le a haját vízzel és mossa meg samponnal.

A Notino tippje:
A L'Oréal Professionnel Blond Studio Platinium Plus szőkítőkrémmel a L'Oréal Professionnel Blond Studio Nutri-Developer előhívó használata javasolt természetes vagy festett hajra. Az optimális eredményért mossa meg a haját a L'Oréal Professionnel Blond Studio Platinium Plus samponnal.

Fontos figyelmeztetések

Gondosan olvassa el a használati útmutatót. Csak szakipari használatra. Irritált vagy sérült bőrön ne alkalmazza. Használjon védőkesztyűt. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítse ki!
Teljes szöveg

Tulajdonságok

Használat
Profi hajfestékek

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.