L’Oréal Professionnel Blond Studio Majimeches 1, élénkítő krém ammónia nélkül | notino.hu

L’Oréal Professionnel Blond Studio Majimeches 1

élénkítő krém ammónia nélkül

L’Oréal Professionnel Blond Studio Majimeches 1 élénkítő krém ammónia nélkül
L’Oréal Professionnel Blond Studio Majimeches 1 élénkítő krém ammónia nélkül
L’Oréal Professionnel Blond Studio Majimeches 1 élénkítő krém ammónia nélkül
1 50 ml
2 090Ft

Kód: LOP3536 | Több mint 20 db a raktáron
db
Express One (Transoflex)
már holnap 2018. 08. 15., szerda
Személyes átvétel
már holnap 2018. 08. 15., szerda

L’Oréal Professionnel Blond Studio Majimeches 1 kozmetika leírása

A L’Oréal Professionnel Blond Studio Majimeches akár 5 árnyalattal képes világosabbá tenni a haját. Fejkoronáját egyben ápolja is, és segít megőrizni annak selymességét és vitalitását.

Tulajdonságok:

  • a haj selymes és aranyosan tükröző lesz tőle
  • a színes púder és krém keveréke természetes megjelenést kölcsönöz a hajnak

Összetétel:

  • Incell™ technológia és méhviasz - az élettel teli selymes hajért
  • ammóniamentes

Alkalmazása:
A haj világosításához erre a krémre és azonos termékcsaládba tartozó megfelelő aktiváló emulzióra lesz szüksége, ami nem tartozéka a csomagolásnak. A festés teljes leírását a csomagoláshoz mellékelt útmutatóban találja.

L’Oréal Professionnel a márkáról

A L’Oréal Professionnel egy nagy hagyományokkal rendelkező francia hajkozmetikum márka. Az Eugène Schueller által 1909-ben alapított világhírű L’Oréal vállalat alá tartozik. Ez a fiatal vegyész olyan speciális formulát fejlesztett ki a hajfestéshez, amely gyorsan népszerűvé vált a párizsi fodrászok között. Így a márka több mint száz év után még ma is képes hűséges vásárlói szépségét és önbizalmukat kiemelni.

A L’Oréal Professionnel termékek a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával és a legjobb fodrászokkal együttműködve kerülnek kifejlesztésre.

A márka széles portfóliójába olyan, a fodrászok és stiliszták által világszerte használt professzionális hajkozmetikai termékek tartoznak, mint a L’Oréal Professionnel hajfestékek, hajformázó készítmények, valamint samponok, maszkok és egyéb hajápoló szerek. A L’Oréal Professionnel hajkozmetika garanciát jelent arra, hogy valóban a legjobb dolgokkal kényeztesse a haját.

A márka hozzátartozik a világ kiemelkedő divatbemutatóihoz, ezáltal meghatározza az új trendeket. Fedezze fel a haj szépségének titkát és kényeztesse magát professzionális L’Oréal Professionnel hajápolással.

Menu