Ugrás a fő tartalomhoz

L'Oréal Professionnel Metal Detox

TUDOMÁNYOS HÁTTÉR

Tudta, hogy a hajszálakban lerakódó fémek növelhetik a hajtöredezés kockázatát, és megbízhatatlanná tehetik a hajfestés, balayage és világosítás során elérhető színeredményeket? A Metal Detox, a L’Oréal Professionnel Paris innovációja, bemutatja azt a hajápolási rutint, amely segít eltávolítani a hajból a fémrészecskéket, hogy megvédje a hajat a töredezéstől, és megbízható színeredményeket biztosítson hajfestés, balayage és világosítás során.

3 lépéses hajápolási rutin

01 - Metal Detox fémrészecskék elleni tisztító krémsampon az egészséges és ragyogó hajért, valamint a tartós hajszínért, amelynek gazdag és krémes állaga ápolja a festett és sérült hajat.

02 - Metal Detox fémrészecskék lerakódásától védő pakolás festett és sérült hajra, amely segít megakadályozni a fémrészecskék újbóli lerakódását a hajban. 

03- Metal Detox koncentrált összetételű olaj megakadályozza a fémrészecskék lerakódását, táplálja és csökkenti a haj töredezésének kockázatát

Glicoamine molekulával gazdagított, szabadalmaztatott technológia. A Glicoamine molekula elég kisméretű ahhoz, hogy bejusson a hajszálak belsejébe, és ott célzottan semlegesítse a fémrészecskéket. A fémrészecskék, amelyek fokozhatják a hajtöredezés kockázatát, a víz közvetítésével kerülnek a hajrostokba. 

 A hajrostok a festési, balayage és világosítási szolgáltatásokat követően érzékenyebbek, és hajlamosak több fémrészecskét magukba szívni a vízből. A Metal Detox védelmet nyújt a hajnak, és segít megakadályozni a hajrostok károsodását. 

 A hajban lerakódott fémrészecskék mennyisége függ a lakóhelyünk vizének minőségétől, valamint a hajunk porozitásától. Még a legtisztább csapvíz is tele lehet fémrészecskékkel. Ennek oka az erózió, azaz a víz vízvezetékekre gyakorolt pusztító hatása. Minden hajmosás alkalmával újabb fémrészecskék rakódnak le a hajban.