L’Oréal ParisUnlimited Vízálló hosszabbító szempillaspirál

5×
L’Oréal Paris Unlimited Vízálló hosszabbító szempillaspirál
L’Oréal Paris Unlimited Vízálló hosszabbító szempillaspirál
árnyalat Black 7.4 ml
4 840Ft

65 405,41Ft / 100 ml, áfával
Kód: LOR06072 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Ezt a terméket most 20%-os kedvezménnyel vásárolja meg a notino20 kóddal. A kedvezmény nem érvényes a már akciós vagy kiárusított termékekre.
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 09. 22.
Személyes átvétel
szerda 2021. 09. 22.

Leírás L’Oréal Paris Unlimited
Tulajdonságok

A L’Oréal Paris Unlimited vízálló, hosszabbító szempillaspirál jelentős térfogatot ad a szempillának, és olyan lenyűgöző tekintetet garantál önnek, amelynek senki nem képes ellenállni. A professzionális stílusművészek inspirálta, hajlékony kefének köszönhetően, még a szemsarkokban található legkisebb pillákat is ki tudja emelni.

Tulajdonságai:

  • hosszabbítja, kiemeli és elkülöníti a szempillákat
  • maximális térfogatot kölcsönöz, és íveli a szempillát
  • krémes textúrájának köszönhetően könnyen felhordható
  • vízálló, és akár 24 órát is kibír
  • nem morzsolódik, és nem pereg le a szem alá

Alkalmazása:
Használja ki az állítható kefe lehetőségeit, és emelje ki valóban az összes szempilláját. Egyenes állásban a kefe meghosszabbítja és festékkel vonja be a szempillákat. Amennyiben meggörbíti, az elfordul, és még a legkisebb szempillák kiemelése is elérhető vele.

Tulajdonságok

Árnyalat
fekete
Szempillaspirál típusa
hosszabbító, vízálló
Hatás
vízállóság

L’Oréal Paris a márkáról

L´Oréal Paris kozmetika | L´Oréal Paris valószínűleg a legismertebb kozmetikai márka Franciaországban és a világon is. A kezdetei az 1907 - es évbe nyúlnak vissza, amikor a fiatal és ígéretes kémikus, Eugéne Schueller felfedezte a hajfestéshez alkalmas készítményt. Ez a jelentéktelennek tűnő termék adta az ötletet a többi laboratóriumi vizsgálathoz, melyek teljesen új és még jobb termékeket eredményeztek, melyek a női testre készültek. L´Oréal Paris különböző központokat hozott létre több világvárosban. Mára már a L´Oréal Paris márkanév alatt krémeket, hajkészítményeket, parfümöket, make - up - okat és még sok más terméket érthetünk.

Értékelés L’Oréal Paris Unlimited5