L’Oréal Paris Colorista Washout ideiglenes festék hajra

L’Oréal Paris Colorista Washout ideiglenes festék hajra
L’Oréal Paris Colorista Washout ideiglenes festék hajra
2 660Ft
árnyalat Blue 80 ml
Kód: LOR2718 | Raktáron
1
Express One (Transoflex)
szerda 2021. 01. 20.
Személyes átvétel
szerda 2021. 01. 20.

L’Oréal Paris Colorista Washout termékleírás
Tulajdonságok

Dobja fel hajszínét bármikor, trendi pasztell színekkel. A L’Oréal Paris Colorista Washout ideiglenes festék hajra segítségével pár pillanat alatt megváltoztathatja haját anélkül hogy elkötelezné magát az új színhez. Ragyogóvá és puha tapintásúvá teszi haját.

Tulajdonságok:

  • szőke, ombré vagy világosított hajra
  • szemi-permanens hajfesték
  • hidratálja és táplálja a hajat
  • vidám, pasztell árnyalatok
  • 5 - 15 hajmosást is kibír

Használata:
Használat előtt mosson samponnal hajat és szárítsa meg haját hogy a Colorista Washout jól tapadjon a hajszálakra.  A hajfestéket 20 -30 percig hagyja hatni. A felvételhez és öblítéshez is használja a csomagolásban található kesztyűt. Használhatja a teljes hajhosszra, vagy készíthet ombré frizurát vagy melírt is.

Tulajdonságok

Használat
Hajfestés otthon
Szín
kék

L’Oréal Paris Colorista Washout vonatkozásában írtuk
Cikkek

L’Oréal Paris a márkáról

L´Oréal Paris kozmetika | L´Oréal Paris valószínűleg a legismertebb kozmetikai márka Franciaországban és a világon is. A kezdetei az 1907 - es évbe nyúlnak vissza, amikor a fiatal és ígéretes kémikus, Eugéne Schueller felfedezte a hajfestéshez alkalmas készítményt. Ez a jelentéktelennek tűnő termék adta az ötletet a többi laboratóriumi vizsgálathoz, melyek teljesen új és még jobb termékeket eredményeztek, melyek a női testre készültek. L´Oréal Paris különböző központokat hozott létre több világvárosban. Mára már a L´Oréal Paris márkanév alatt krémeket, hajkészítményeket, parfümöket, make - up - okat és még sok más terméket érthetünk.

Értékelés L’Oréal Paris Colorista Washout