L’Oréal Paris Color Richezselés fedő körömlakk

L’Oréal Paris Color Riche zselés fedő körömlakk
L’Oréal Paris Color Riche zselés fedő körömlakk
Ingyenes kiszállítás
13,5 ml
2090Ft

Kód: LOR2904 | Raktáron
1
Ajándék az Ön számára
Vásároljon a kiválasztott L’Oréal Paris bestsellerek közül legalább 13 000 Ft értékben és az Öné a 33%-os kedvezmény! A kosarában adja meg a lrp33hu kódot a kedvezmény érvényesítéséhez.
Express One (Transoflex)
szerda 2020. 04. 08.
Csomagküldő – átvevőhely
szerda 2020. 04. 08.

L’Oréal Paris Color Riche termékleírás
Tulajdonságok

A minőségi L’Oréal Paris Color Riche Color Riche körömlakk néhány pillanat alatt gyönyörű és ápolt körmöket biztosít önnek.

Tulajdonságok:

  • magas fényt biztosít
  • erősíti és szilárdítja a körmöket
  • megakadályozza a színes lakk lepattogzását

Használata:
Vigye fel a körömlakkot az ecset segítségével a lakktól lemosott és zsírtalanított körmeire. A jobb hatás érdekében 2 rétegben alkalmazza.

Tulajdonságok

Festék típusa
top coat
Hatás
fényes

L’Oréal Paris a márkáról

L´Oréal Paris kozmetika | L´Oréal Paris valószínűleg a legismertebb kozmetikai márka Franciaországban és a világon is. A kezdetei az 1907 - es évbe nyúlnak vissza, amikor a fiatal és ígéretes kémikus, Eugéne Schueller felfedezte a hajfestéshez alkalmas készítményt. Ez a jelentéktelennek tűnő termék adta az ötletet a többi laboratóriumi vizsgálathoz, melyek teljesen új és még jobb termékeket eredményeztek, melyek a női testre készültek. L´Oréal Paris különböző központokat hozott létre több világvárosban. Mára már a L´Oréal Paris márkanév alatt krémeket, hajkészítményeket, parfümöket, make - up - okat és még sok más terméket érthetünk.

Értékelés L’Oréal Paris Color Riche

tracking pixel