L’Oréal Paris Casting Creme Gloss
árnyalat 600 Light Brown | 1 700Ft

L’Oréal Paris Casting Creme Gloss kozmetika leírása

Leírás:
A L’Oréal Paris Casting Crème Gloss egy kímélő hajfesték ammónia nélkül. Optimálisan befedi az ősz hajszálakat, és tündöklő fényt biztosít a hajnak. A festék sok természetes árnyalatban érhető el, melyekkel akár 8 héten át tartó, tökéletes hatást érhet el. A haja egy árnyalattal szőkébb lesz, a Glossy Blonds árnyalatoknál kettővel. A Casting Crème Gloss festék nem tartalmaz ammóniát, így alkalmas az első festésre is. Gazdagított a szabadalmaztatott komplex ápolással, mely nem károsítja a hajat, hanem bársonyossá teszi és tündöklő fényt biztosít. Engedje meg magának a Casting Crème Gloss hajfestéket a L’Oréal Paris márkától, melyet akár otthon is használhat professzionális eredménnyel.

Hatása:

  • kímélő hajfestés ammónia nélkül
  • 70% -ban fedi az ősz hajszálakat
  • természetes árnyalatok’
  • akár 8 héten át tartó szín

Összetevők:

  • szabadalmaztatott komplex ápolás a finom és tündöklő hajért

Hogyan használjuk:

Előkészítés:
Vegyen fel védőkesztyűt, és a vállát takarja el törülközővel, hogy így védje a ruházatát! Nyissa ki a színező anyagot tartalmazó flakont és a teljes tartalmát öntse bele az oxidálószert tartalmazó flakonba! Zárja be a flakont az applikáló segítségével! Alaposan keverje össze, amíg nem kap homogén keveréket!
A keverés után azonnal törje le az applikáló csúcsát, hogy ne spricceljen ki a festék!

1. variáció: Nem festett hajra
Nem festett hajra vagy legalább 3 hónapon át nem festett hajra.

A használat előtt hajmosás nélkül nedvesítse be a haját! Enyhén szárítsa meg! Applikálja a hájára tincsről tincsre az applikáló segítségével! A maradék keveréket használja a haj teljes hosszán, a hajvégeket is beleértve! Használja fel a flakon teljes tartalmát! A hajat alaposan masszírozza át, hogy a festék mindenhol egyenletesen hasson!
Hagyja hatni 20 percig! Amennyiben azt szeretné, hogy a festék befedje az ősz hajszálakat, akkor hagyja 5 perccel tovább hatni! Abban az esetben, ha dauert követően használja a festéket egy héten belül, akkor csak 15 percig hagyja hatni! Ne tárolja a maradék festéket, az applikációs flakonnal együtt dobja ki!

2. variáció: Az Ön haja nem több mint 3 hónapja festve volt.
A haj 3 hónap vagy kevesebb idő elteltével már volt festve.

Az applikáció előtt hajmosás nélkül nedvesítse be a hajat! Enyhén szárítsa meg! Applikálja a keveréket a hajtövekhez! Alaposan masszírozza át! Hagyja hatni 15 percig! Amennyiben azt szeretné, hogy a festék befedje az ősz hajszálakat, akkor hagyja 5 perccel tovább hatni! Abban az esetben, ha dauert követően használja a festéket egy héten belül, akkor csak 10 percig hagyja hatni! A maradék keveréket használja a haj teljes hosszán! Használja fel a flakon teljes tartalmát! A hajat alaposan masszírozza át, hogy a festék mindenhol egyenletesen hasson! Hagyja hatni még 5 percig!

Öblítés és végső ápolás:
A haját öblítse le langyos vízzel egész addig, míg tiszta víz nem folyik le a hajról! A haj teljes hosszára használjon végső ápolást! Masszírozza, és hagyja hatni 2 percig, majd öblítse le! Hagyja meg a maradék végső ápolásra szolgáló készítményt, és használja újra a hajmosás után, hogy a hajszín fényesebb és tündöklő legyen!

Tanácsok a tökéletes eredményért
Használat előtt nedvesítse be a haját! Ezzel megkönnyíti a használatot, és biztosítja, hogy a hajfesték egyenletesen hat majd. Használjon kis mennyiségű hidratáló krémet a fejbőrre a hajvonal mentén, hogy ne fesse be a bőrt a festék! Vegye le az applikálás előtt az ékszereit, hogy ne piszkolódjanak be!
Mielőtt leöblítené a hajáról a hajfestéket, masszírozza át kis mennyiségű langyos vízzel a haját, hogy egyenletesen hasson a festék a haj teljes hosszán! A végső ápolás használata után öblítse át a haját hideg vízzel, így biztosítva a hajának tündöklő fényt! Használja a L’Oreal Paris márka kimondottan festett hajra ajánlott termékeit, hogy hosszú ideig tartson a szín és a fény a haján: pl. a Elseve Color Vive terméket!
Amennyiben melírozott a haja, és szeretne egységes természetes hatást elérni, akkor válasszon olyan árnyalatot mely hasonlít a természetes hajszínéhez!

Biztonsági előírások: Figyelmesen olvassa el használat előtt!
Ez a termék 16 éven aluliaknak nem ajánlott.
Minden használat előtt 48 órával próbálja ki a terméket, mert az allergiás reakció akkor is jelentkezhet, ha már előzőleg minden gond nélkül használta ezt vagy valamelyik másik hajfestéket.
Fontos: Ez a termék kivételes esetekben kiválthat allergiás reakciót akár súlyos következményekkel is. A kockázat csökkentése érdekében fontos betartani a következő utasításokat: A fekete hennás tetoválás növelheti az allergiás reakció előfordulásának esélyét. Ne fesse a haját, ha: -kiütés van az arcán vagy érzékeny, irritált vagy sérült a fejbőre; - ha előzőleg allergiás reakciót váltott ki; - ha előfordult allergiás reakció a fekete hennás tetoválást követően.

Hogyan végezzük el az érzékenységi vizsgálatot?
Vegye ki a fülbevalóját! Fülpiszkáló pálcika segítségével vigyen fel egy kis mennyiségű festéket a fülcimpa mögé kb. 1cm2 -es felületen! Hagyja megszáradni, majd ismételje meg a folyamatot! A flakont alaposan zárja be és tegye el! 48 órán keresztül ne mossa le, ne takarja be és ne érjen a vizsgált területhez! Amennyiben ezen időintervallumon belül érzékel bármilyen viszketést, elváltozást, égető érzést ezen a területen vagy körülötte, akkor ne alkalmazza a festéket a hajára!

Különleges útmutató:
Abban az esetben, ha bármilyen irritációt, égető érzést, viszketést tapasztalna az applikáció közben, akkor a készítményt azonnal mossa le langyos vízzel, és ne használja tovább a festéket! Amennyiben azt tapasztalná, hogy légzése felgyorsul, akkor forduljon azonnal orvoshoz! A festék további használatával kapcsolatban kérje ki orvosa véleményét!
Amennyiben az applikálást követően érzékel valamilyen irritációt, viszkető vagy égő érzést a fejbőrön, esetleg megduzzad a szeme vagy az arca, kiütések jelennek meg, akkor kérje ki orvosa véleményét!
Ne kerüljön gyermekek közelébe a készítmény! Ne kerüljön szembe a termék! Ne használja a szemöldök vagy a szempillák festésére! Amennyiben szembe kerül a készítmény, akkor bő vízzel mossa ki! Abban az esetben, ha kontaktlencsét visel, akkor a kimosás előtt vegye ki a szeméből! Használjon védőkesztyűt, mely a csomagolás részét képezi! A termékek használata után alaposan mossa le a haját! Olyan helyiségben készítse elő és használja a terméket, mely megfelelően szellős! Ne lélegezze be és ne fogyasszon a termékből! Az érzékenységi vizsgálattal kapcsolatban bármilyen kérdéssel forduljon orvosához! Ne használja a bajusz vagy szakáll festésére! Kerülje a termék bőrrel való érintkezését! Szőkítés, dauer vagy egyenesítést követően minimum 14 napig ne használja a terméket! Ne használja a terméket hennás festékre!

A használati útmutató alapján járjon el!

L’Oréal Paris a márkáról

L´Oréal Paris kozmetika | L´Oréal Paris valószínűleg a legismertebb kozmetikai márka Franciaországban és a világon is. A kezdetei az 1907 - es évbe nyúlnak vissza, amikor a fiatal és ígéretes kémikus, Eugéne Schueller felfedezte a hajfestéshez alkalmas készítményt. Ez a jelentéktelennek tűnő termék adta az ötletet a többi laboratóriumi vizsgálathoz, melyek teljesen új és még jobb termékeket eredményeztek, melyek a női testre készültek. L´Oréal Paris különböző központokat hozott létre több világvárosban. Mára már a L´Oréal Paris márkanév alatt krémeket, hajkészítményeket, parfümöket, make - up - okat és még sok más terméket érthetünk.