L’Oréal Paris Brow Artist Micro Tattooszemöldök fixáló

2×
L’Oréal Paris Brow Artist Micro Tattoo szemöldök fixáló
L’Oréal Paris Brow Artist Micro Tattoo szemöldök fixáló
árnyalat 108 Warm Brunette

Kód: LOR05286 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Áru elérhetőségének nyomon követése

Szívesen tájékoztatjuk e-mailben, ha a termék raktárra érkezik. Természetesen csakis Öntől függ, hogy kihasználja-e az ajánlatunkat.

Az elküldéssel engedélyezi a Notino s.r.o. társaság számára azt, hogy az Ön e-mail címére a társaság, legfeljebb 1 évig, egy konkrét termékének elérhetőségéről tájékoztatást küldjön. Az Ön által adott engedélyt bármikor jogában áll visszavonni. A további információkat a Személyes adatok kezelésére vonatkozó irányelvek tartalmazzák tartalmazzák.​
Ajándék az Ön számára
Vásároljon legalább 15 000 Ft értékben és választhat egyet a legnépszerűbb parfümökkel és kozmetikumokkal teli Discover Box-ok közül a kosarában.
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára
Ajándék az Ön számára

L’Oréal Paris Brow Artist Micro Tattoo termékleírás

Tegye tökéletessé a szemöldökét a L’Oréal Paris Brow Artist Micro Tattoo forradalmi szemöldökfilcével. A filc microblading technológián alapszik, így kötöttségek nélkül is 100 % természetes megjelenést biztosít.

Tulajdonságok:

  • segíti a tökéletes, természetes megjelenésű szemöldök létrehozását
  • tűszerű applikátora a microblading módszerhez hasonlóan működik
  • a tinta formulája akár 24 órás, elkenődés nélkül tartást biztosít

Összetétel:

  • henna – tartós hatást biztosít

Alkalmazása:
A rendkívül természetes megjelenés eléréséhez a szemöldök kirajzolásához az applikátor hegyét használja, és apró, rövid mozdulatokkal haladjon ferdén a szemöldöke és annak belső élei mentén. Ha merészebb, erősebb hatást szeretne elérni, úgy az egész szemöldökét töltse ki a hegy felületével.
Mindig a smink alkalmazása előtt vigye fel a tiszta szemöldökére.

L’Oréal Paris a márkáról

L´Oréal Paris kozmetika | L´Oréal Paris valószínűleg a legismertebb kozmetikai márka Franciaországban és a világon is. A kezdetei az 1907 - es évbe nyúlnak vissza, amikor a fiatal és ígéretes kémikus, Eugéne Schueller felfedezte a hajfestéshez alkalmas készítményt. Ez a jelentéktelennek tűnő termék adta az ötletet a többi laboratóriumi vizsgálathoz, melyek teljesen új és még jobb termékeket eredményeztek, melyek a női testre készültek. L´Oréal Paris különböző központokat hozott létre több világvárosban. Mára már a L´Oréal Paris márkanév alatt krémeket, hajkészítményeket, parfümöket, make - up - okat és még sok más terméket érthetünk.

Értékelés L’Oréal Paris Brow Artist Micro Tattoo