Ugrás a fő tartalomhoz

L’Oréal Paris Unlimited szempillaspirál

ÚJ UNLIMITED SZEMPILLASPIRÁLLAL
Zéha úgy érzi, hogy a szempillaspirálja játszik az Ön türelmével ahelyett, hogy tenné a dolgát? Van türelme folyamatosan forgatni és döntögetni a kefét, hogy minden egyes szempillát elérjen? Fedezze fel a világhírű  sminkmesterek titkát a gyönyörű pillákért korlátok nélkül!

teljes szöveg szöveg elrejtése

 

 

Ön szerint milyenek a tökéletes szempillák? Íveltek, hangsúlyosak, hosszúak vagy természetesek? Ha megtalálja a megfelelő szempillaspirált, amely kombinálja a különleges összetételt és az intelligens kefét, máris nyert ügye lesz. És ne aggódjon, reggelente nem kell több percet bíbelődnie a szempilláival!

 

Ha aktív életet él, fontos, hogy a sminkje lépést tudjon tartani Önnel. Válasszon olyan szempillaspirált, amellyel professzionális eredményt érhet el! A híres sminkmesterek munkájának a hátterében a szempillaspirál forgatásának maximális kihasználása rejlik a szempillák kiemelésért, méghozzá hajlítható spirálkefével! Ezt a titkot most Ön is megismerheti a L'Oréal Paris új UNLIMITED szempillaspiráljával!

Hogyan használja ezt a szempillaspirált? Összefoglaltuk három egyszerű lépésben:

  1. Forgatás – Az ecset hagyományos tartásával a szempillákat könnyű kifesteni. A különleges formula akár 24 órán át intenzíven fekete színűvé varázsolja őket.
  2. Hajlítás – A következő lépés a spirál meghajlítása és a szempillák megnyújtása. A kefe hajlításának köszönhetően könnyen elérhető minden egyes szempilla és azok tövei is a teljes szemkontúr mentén. Így a legrövidebb szempillákat is kiemelheti.
  3. Hosszabbítás – Végül pedig fésülje ki a szempillákat, a hihetetlen hosszúságért.