Londa ProfessionalMultiplay hajhab dús hatásért

Londa Professional Multiplay hajhab dús hatásért
Londa Professional Multiplay hajhab dús hatásért
200 ml

Kód: LNP02231 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Londa Professional Multiplay
Tulajdonságok

Szeretne minden napot gyönyörű, légies és csupa fény frizurával indítani? A Londa Professional Multiplay hajhab a dús hatásért segít Önnek, ami a dússágot, fixálást és formázást illeti, hiszen segítségével bármilyen frizurát könnyen megformázhat, amilyenhez csak éppen kedve támad. Haja éppen úgy fog tartani, ahogyan kell, emellett pedig mindig rugalmas és hidratált marad.

Tulajdonságai:

  • hajhab a dúsabb hatásért
  • rögzíti a frizurát a szükséges formában
  • kócos vagy göndör frizurát is képes kialakítani
  • hővédelmet biztosít
  • hidratálja a hajat
  • antisztatikus hatás a haj elektrosztatikus töltöttsége ellen

Összetétele:

  • panthenol – fokozza a haj elasztikusságát, megőrzi nedvességét
  • polimerek – merev érzés nélkül fixálják a frizurát és fokozzák dússágát

Alkalmazása:
Használat előtt rázza fel. Vigye fel 30 cm távolságból a száraz hajra a laza textúrához, vagy a dússág fokozásáért vegyen belőle kis mennyiséget a tenyerébe és dolgozza be a törölközőszáraz hajba.

Tulajdonságok

Hajtípus
vékony szálú haj, minden hajtípus
Hatás
Rögzítés, hajdúsító
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Haj hossza
hosszú haj
Rögzítés mértéke
gyenge fixálás

Londa Professional a márkáról

Minden ami hajfestés és hajápolás. A Londa Professional elsősorban kisebb, független fodrászatoknak készítette termékeit. Olyan fodrászoknak, akik imádják munkájukat, és a maguk urai szeretnének lenni. Professzionális eredményeiknek, és elérhető áraiknak köszönhetően gyorsan népszerűvé váltak világszerte, nem csak fodrászok között.

A Londa Professional termékcsaládban hajfestékek színes skáláját találja. Klasszikus, természetes színek, és a legmodernebb árnyalatok. Természetesen az ősz hajszálak fedésére is gondoltak, Lightplex kollekciójuk pedig bárkinek ragyogó szőke tincseket varázsol. A hajápolás terén sem feledkeztek meg senkiről. Hajsamponok, kondicionálók és szérumok széles skálája minden hajtípusnak megfelel. Száraz haj, vagy épp zsíros fejbőr, ritka hajszálak, festett haj, göndör haj, és akár a férfi tincsekről is professzionálisan gondoskodnak a Londa Professional termékcsaládjai. Frizuráját azonnal átalakítják a stylingoló termékek, amelyen volument, textúrát és ragyogást biztosítanak tincseinek.

Ha tökéletes frizurára és hajszínre vágyik, mintha épp a szalonból lépett volna ki akkor a Londa Professional termékeit ki kell próbálnia.

Értékelés Londa Professional Multiplay