Londa ProfessionalMultiplay sós spray az alakért és formáért

Londa Professional Multiplay sós spray az alakért és formáért
Londa Professional Multiplay sós spray az alakért és formáért
150 ml

Kód: LNP02237 | Ez a termék jelenleg nem elérhető

Leírás Londa Professional Multiplay
Tulajdonságok

A praktikus Londa Professional Multiplay Beach hajspray olyan lezser megjelenést biztosít a hajnak, mintha csak a tengerparton lenne.

Tulajdonságok:

  • lezserül kócos megjelenést eredményez
  • tengerparti hullámos hatás
  • volument és rugalmasságot ad a hajnak
  • természetesen fixál

Használata:
Vigye fel egyenletesen a száraz vagy nedves hajra. Ne öblítse le.

Tulajdonságok

Hajtípus
vékony szálú haj, normál haj, minden hajtípus, göndör és hullámos haj
Hatás
Meghatározás és textúra, Rögzítés
Fejbőrtípus
minden fejbőrtípus
Haj hossza
hosszú haj
Hajprobléma
nehezen kezelhető hajra

Londa Professional a márkáról

Minden ami hajfestés és hajápolás. A Londa Professional elsősorban kisebb, független fodrászatoknak készítette termékeit. Olyan fodrászoknak, akik imádják munkájukat, és a maguk urai szeretnének lenni. Professzionális eredményeiknek, és elérhető áraiknak köszönhetően gyorsan népszerűvé váltak világszerte, nem csak fodrászok között.

A Londa Professional termékcsaládban hajfestékek színes skáláját találja. Klasszikus, természetes színek, és a legmodernebb árnyalatok. Természetesen az ősz hajszálak fedésére is gondoltak, Lightplex kollekciójuk pedig bárkinek ragyogó szőke tincseket varázsol. A hajápolás terén sem feledkeztek meg senkiről. Hajsamponok, kondicionálók és szérumok széles skálája minden hajtípusnak megfelel. Száraz haj, vagy épp zsíros fejbőr, ritka hajszálak, festett haj, göndör haj, és akár a férfi tincsekről is professzionálisan gondoskodnak a Londa Professional termékcsaládjai. Frizuráját azonnal átalakítják a stylingoló termékek, amelyen volument, textúrát és ragyogást biztosítanak tincseinek.

Ha tökéletes frizurára és hajszínre vágyik, mintha épp a szalonból lépett volna ki akkor a Londa Professional termékeit ki kell próbálnia.

Értékelés Londa Professional Multiplay